Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Conditii de schimb si retururi

Noi credem ca singurul caz in care vrei sa returnezi un dar cu suflet este atunci cand nu are suflet - ceea ce nu e cazul Anyoli. Plus de asta, iti spunem cu toata sinceritatea, credem atat de mult in puterea bijuteriilor noastre, incat ne dorim sa nu existe niciun retur.

Cat timp au garantie produsele?

Partea metalica si piatra bijuteriei au garantie 12 luni, iar tehnologia ce face posibila magia din interiorul bijuteriei are o garantie de 100.000 scanari sau mai exact...pe viata.

Insa, in cazul in care s-ar putea intampla, returul sau inlocuirea se poate face in decurs de 30 de zile calendaristice. Vei avea nevoie de garantia darului si de ordinul de plata care dovedeste achizitia. Ce poti solicita:
- schimbul produsului cu un alt produs, de valoare egala sau mai mare.
- schimbul produsului cu un voucher cu suma echivalenta.
- returnarea banilor (care se efectueaza in maximum 7 sapte zile lucratoare).

Te rugam sa tii cont de aceste aspecte in momentul in care vei dori sa faci un retur:
- garantia oferita nu cuprinde pietrele pretioase sau semipretioase ce intra in componenta bijuteriilor.
- daca sesizezi probleme de functionare, in maximum 48 de ore, ne poti solicita returnarea produsului. Produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu documentele originale ale tranzactiei respective. In acest caz, il putem inlocui cu unul identic sau similar. Daca, din pacate, are urme de purtare sau deteriorare, nu vom putea face nimic.