Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

TOP idei de cadouri pentru mama sau soacra pentru orice ocazie

Data: 04/11/2021 | Timp de citire: 10 minute | Vizualizari: 10974


Primul meu planset te-a facut fericita. Pentru restul, sa ma ierti, Mama. 

Ce definitie perfecta a fiorului. Mama este, de departe, un fior. O caldura unica, o emotie in sine. Se spune ca Dumnezeu nu a putut fi peste tot pe Pamant, asa ca a creat mamele. Mama stie. Stie…totul si mai bine ca oricine. Cum sa opreasca chiar si cea mai amara tristete, cum sa te faca sa o iei de la capat. „Hai, mama, ca mai poti putin!” Orice incurajare de-a mamei este, pentru noi cel putin sfanta. Si daca am putea, am declara fiecare zi din an Ziua Mamei.

Pentru ca mama merita zilnic cate ceva. O imbratisare, o floare, un sarut pe fruntea-i strabatuta de greutati. Dar in unele zile…credem ca merita ceva mai mult. De aceea iti venim in ajutor cu un ghid de cadouri pe care i le poti face mamei sau soacrei tale - in semn de „te iubesc” si „multumesc”. Pentru ca sa cumperi cadouri pentru mama n-ar trebui sa fie dificil. Ar trebui sa fie o reala bucurie ca ai cui sa ii daruiesti.  

 

Cum gasesti cadoul perfect pentru mama/ soacra


In primul rand, ia in serios cadourile: chiar daca spontaneitatea e poate, adesea o virtute, cand vine vorba de cadouri, incearca sa fii calculat. Si pune pe hartie cateva aspecte de care trebuie sa tii cont: incepe cu personalitatea destinatarei. Apoi, gandeste-te la ce ii place sa faca: ce hobby-uri, pasiuni si nevoi are. Mai ia in considerare si varsta ei: daca esti adolescent, iar mama ta are 39 de ani, vei face un cadou diferit pentru ea cand va avea 59. 

Psst: uite inca un sfat util in calatoria ta de cadouri pentru mama: nu procrastina cadoul. Adica ia-ti un timp suficient pentru a te gandi la cadou si cumpara-l din timp, nu lasa pe ultimul moment. 

 

Cadouri pentru mama sau soacra in functie de ocazie


Urmatorul aspect de care să tii cont atunci cand faci un cadou: ocazia. Poate fi vorba despre Craciun, ziua ei sau, cel mai bine…nicio ocazie speciala! Doar inca o oportunitate de a-i multumi pentru ca exista. Asa, pur si simplu. 

 

Cadouri pentru mama sau soacra cu ocazia zilei de nastere/ onomastice

Pentru noi, ziua onomastica/ de nastere a mamei sau a soacrei e cea mai importanta ocazie pe care trebuie sa o ai in vedere. Daca esti in cautare de idei de cadouri pentru mame cu ocazia zilei de nastere, uite singurul lucru de care trebuie sa tii cont: fa-l sa fie special. Adica…memorabil. Investeste timp, bani si daruinta atunci cand faci acest cadou. Fa-l unic. 

Cadoul perfect pentru ziua mamei este un cadou personalizat, cu poveste: de exemplu, bijuteriile inteligente care stocheaza digital mesajul tau text, video sau foto. Poate fi vorba despre un colier elegant sau niste cercei, insa un lucru e cert: la vederea lui, in coltul ochiului, mama ta va dezvalui, timida, o lacrimia. Si inca una… 

Idei de cadouri pentru mama sau soacra de 1 si 8 Martie

1 si 8 martie sunt ocazii pe care nu ar trebui sa le neglijezi cand vine vorba de cadoul pentru mama sau soacra ta. In alegerea cadoului, tine cont de ce ar merita: poate e vorba despre relaxare (deci poti cumpara o sedinta la machiaj) sau despre niste timp pentru ele. Un abonament la o sedinta de infrumusetare cu siguranta o sa o bucure. 

 

Cadouri pentru sarbatorirea unui moment important din viata profesionala a mamei/soacrei

Poate in sfarsit mama si-a deschis afacerea ei sau soacra s-a pensionat. Indiferent de motiv, incearca sa marchezi aceste evenimente speciale printr-un cadou memorabil: de exemplu, un tablou personalizat de familie sau chiar un tablou mama - fiica/ mama - fiu. 

Fa un cadou care sa aiba legatura cu evenimentul: daca si-a deschis propria afacere, o agenda premium, personalizata, e minunata. Daca a iesit la pensie, ofera-i un kit de ingrijire personala acasa sau un set de crosetat, ca sa marchezi faptul ca de acum va avea timp pentru ce ii place. 

 

Idei de cadouri pentru mama sau soacra de Craciun

De Craciun, mama si soacra isi doresc, probabil, un singur lucru: sa te aiba aproape. Asigura-te ca le daruiesti, fireste, timpul tau, insa nu neglija cadoul propriu-zis. Poti sa ii oferi decoratiuni - pot fi chiar decoratiuni handmade pe care sa le faceti impreuna - dar si un aranjament floral deosebit, cu tematica de Craciun. Ba mai mult - daca nu ati petrecut suficient timp impreuna de-a lungul anului, ce-ai spune daca i-ai darui o excursie de o zi sau de weekend cu familia? 

Idei de cadouri pentru mama sau soacra de Paste

Odata cu sarbatoarea Pastelui, afara deja s-a instalat primavara: deci fa un cadou care sa marcheze acest moment. Poate un aranjament floral cu flori de primavara (cu florile ei preferate), ori poate…un atelier pentru floristi, daca e pasionata de flori si gradinarit. Si, de ce nu, un voucher la magazinul ei preferat cu siguranta o sa o incante (poate fi un magazin fizic sau online). 

 

Idei de cadouri pentru mama sau soacra in functie de varsta


Si varsta este o coordonata de care trebuie sa tii cont atunci cand faci un cadou pentru mama sau soacra. Stim - pentru tine (ca si pentru noi), mama e definitia tineretii si a prospetimii indiferent de varsta - insa iata care sunt aspectele de care sa tii cont cand ii faci un cadou. 

 

Cadouri pentru mama cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani

Daca are intre 30 si 40 de ani, mama ta e tanara si plina de viata - bine, in teorie, pentru ca stim cu totii ca mamele muncesc cel mai mult. Si intocmai pentru ca muncesc si au grija de casa, in aceasta perioada merita mai mult ca niciodata un rasfat sincer: un cadou pentru mama de 40 de ani trebuie sa vina cu o doza de rasfat. Poate fi vorba despre o vizita la spa, la masaj, un voucher la salonul de infrumusetare premium din oras. 

 

Cadouri pentru mama cu varsta cuprinsa intre 40-50 de ani

Daca te intrebi ce cadou sa-i iau mamei de ziua ei când face 45 sau 46 de ani, gandeste-te la asta: aceasta perioada este definita elegantei si a rafinamentului. Ii poti cumpara acel parfum pe care il folosea in tinerete si care ii aminteste de vremurile bune, o geanta eleganta sau…un colier cu perle. La urma urmei, ce striga mai tare „rafinament” decat un colier cu perle? Iar bijuteriile sunt dintotdeauna o alegere sigura pentru un cadou pentru mama. 

Cadouri pentru mama de 60 ani

Daca mama sau soacra au peste 60 de ani, probabil isi doresc sa te aiba cat mai mult timp prin preajma. Isi doresc sa se bucure de tine - pentru ca intreaga viata au muncit si nu au apucat sa te vada crescand, sa iti vada fiecare miscare. De aceea, cel mai bun cadou pe care il poti face te implica si pe tine: ce zici de o excursie de weekend intr-un loc linistit, in care Mama n-a mai fost? Probabil o va bucura mai mult decat orice geanta. 

 

Ce ii poti cumpara soacrei daca este prima data cand o vezi? 


Daca este prima ta intalnire cu mama-soacra, trebuie sa tii cont de un lucru: trebuie neaparat sa ii oferi ceva, insa nu trebuie sa alegi un cadou prea personal, deoarece in acest moment inca nu o cunosti suficient de bine. Insa e important sa nu te arati „cu mana goala” pentru ca e lipsa de respect. La urma urmei, vrei sa ii faci un cadou care sa spuna „multumesc” - un multumesc pentru ca ea, practic, a facut posibil ca tu si partenerul/ partenera ta sa va intalniti. 

 

Cadouri pentru soacra in primul an de relatie

Poti face o impresie buna - caci, sa fim sinceri, asta iti doresti - daca ii oferi un cadou simbolic, elegant, precum o bijuterie sau un portofel. Aranjamentele florale nu sunt nici ele de neglijat si nici decoratiunile pentru casa. Daca stii ca este pasionata de gatit, ofera-i un voucher la magazinul ei favorit in acest sens sau un sort personalizat. 

 

Cadouri pe care sa NU le faci niciodata mamei


Acum ai suficiente idei de cadouri pentru mama, stii ce buget ai si ce urmeaza sa ii cumperi, insa dupa acest ghid venim si cu…un anti-ghid. Cu alte cuvinte, lucruri pe care NU ar trebui sa i le cumperi mamei. In primul rand, nu ii cumpara lucruri superficiale: daca ii cumperi cercei pe ultima suta de metri si ea nu are gauri in urechi, nu faci decat sa arati ca nu ai depus deloc efort. Nu cumpara nici obiecte de uz general, cum ar fi obiecte de bucatarie sau…un aspirator. Sunt utile, dar nu ii sunt direct destinate ei. E ca si cum o pui la treaba. 

 

Cadouri pe care sa NU le faci niciodata soacrei


Si cand vine vorba de cadoul pentru soacra trebuie sa acorzi atentie maxima cadoului pentru ca acesta poate transmite subliminal unele lucruri nedorite. De exemplu, nu ar trebui niciodata sa ii faci cadou soacrei o crema impotriva ridurilor sau un ser pentru…celulita. Adica, pare ca vrei sa sugerezi ceva cu aceste cadouri. 

 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou mamei?


La inceput a fost, pur si simplu, Emotia. Inaintea tuturor celorlalte lucruri. Pentru noi, cadourile sunt emotiile pe care nu stim cum sa le transmitem altfel. Sunt „multumesc” si „te iubesc”. De aceea, cadoul ideal pentru mama este o bijuterie inteligenta. De ce? Iata de ce ar trebui sa oferi o bijuterie inteligenta cadou mamei:

  • e un cadou unic si personalizat
  • stocheaza digital mesaje text, video sau foto - aici poti vedea exact cum functioneaza
  • e un cadou memorabil
  • se va transforma in amintire: ii va aduce mereu aminte de tine
  • arata ca ai depus efort si ca ai vrut sa faci un cadou cu suflet, viu, cu poveste