Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Si dintr-o atingere s-a facut Natura - colectia Nature si o poveste

Vizualizari: 773


Pare ca ne-am obisnuit sa ne tinem emotiile in frau. Vorbim despre control, despre disciplina, insa aceste coordonate nici n-ar trebui sa existe atunci cand vorbim de Emotie. Emotia e atingere, mangaiere, bucuria primului copac inflorit. Al primului fulg de nea nins lenes. Bucuria e aer de munte. Simti? Simti cum emotiile devin parca tot mai pregnante odata cu asocierea lor cu Natura? 

Despre asta ar trebui sa vorbim mai mult - despre cum avem nevoie de Natura, aceasta entitate superioara noua, tuturor - si despre cum natura insasi insereaza in noi cele mai profunde emotii. Tie nu ti-e dor de curtea verde a bunicilor? De prispa pe care te odihneai fericit dupa o zi de scoala. De padurea vie din spatele casei. Natura e emotie - iar noi, la Anyoli, vrem sa aducem bucuria mai aproape de tine. Asa a luat nastere colectia Nature. Dintr-o poveste, dintr-o dorinta, dintr-un joc. 

Asa cum perfectiunea naturii se naste insasi din lucrurile imperfecte, exact asa se nasc si pietrele din colectia Anyoli Nature. Asa cum nu exista pe pamant o floare ce se aseamana cu alta, exact asa si pietrele sunt unice prin forma sau culoarea lor. Ne inspiram din natura, deoarece ea este cea care ne invata ca evenimentele nu pot fi mereu controlate si cateodata tot ce avem de facut este sa privim viata exact ca niste spectatori.

Natura isi deschide bratele in fata razelor soarelui exact asa cum noi ne deschidem inima in fata oamenilor dragi. Exact precum natura ce isi urmeaza cursul indiferent de evenimentele ce au loc, asa si sufletul nostru trebuie sa isi urmeze sentimentele pentru ca minunile sa aiba loc. - Nadia Visan, inima din spatele Anyoli

Rumegand putin mai atent cuvintele Nadiei, ne dam, in sfarsit, seama: suntem fascinati de natura pentru ca semanam extraordinar de mult cu ea. Ne urmam cursul vietii intocmai cum face si natura. Iar conexiunea pe care o avem cu mediul natural este mult mai profunda decat putem acum sa intelegem - asociem natura cu prima noastra casa, si pe buna dreptate. Vom simti intotdeauna chemarea Ei - a spatiului nostru vital, a muntelui, a marii, chemarea gradinii inflorite a bunicii. 

Bineinteles, natura poate parea uneori…impotriva noastra. Ne trimite furtuni. Sau inundatii. De aceea ne place sa credem ca Natura e ca mama: ne iubeste, ne tine in brate. Dar uneori ne cearta - e si normal, la cate prostioare am facut cand eram mici. Uneori se supara. Dar dragostea ei arde in continuare acolo, mai puternica decat orice alt sentiment din lume. 

O natura si-o poveste


Sa descoasem impreuna firul unei povesti grecesti. Stiai ca, in mitologia greaca, zeul Apollo este zeul luminii? Adica, una dintre cele mai importante coordonate naturale. Insa mai e ceva: Apollo nu e doar zeul luminii, ci si zeul poeziei si al artelor frumoase. Am putea fi mirati de asta, intrebandu-ne ce legatura are lumina, natura cu poezia. Insa iata ca pana si grecii erau constienti de imensitatea naturii in spatiu: natura e filosofie. E pur si simplu poezie, iar cu asta am spus totul. De fapt, mereu mai e ceva de spus…asa e in poezii. 

 

Colectia Nature si gandul de pe urma


La Anyoli, bijuteriile pe care le poti purta poarta denumirea de bijuterii-vii. Inclusiv numele acesta, puternic ancorat in metafore, face referire la spatiul natural. 

Sunt o persoana ce cauta permanent emotii pure si cauta sa daruiasca bucurie oamenilor din jurul ei. Si cum altfel poti bucura un om decat oferindu-i o parte din tine, o parte din sufletul tau? Asadar, am pornit de la premisa ca, desi nu exista un cadou 100% perfect, există posibilitatea de a putea insufleti cu o poza, un mesaj, un video sau chiar Biblia, o bijuterie, astfel incat destinatarul sa te aiba aproape, indiferent de situatie sau distanta. 

Folosisem sistemul NFC inainte de a ma gandi la acest nou proiect ce poarta numele de Anyoli si cu ajutorul lui am reusit sa  imi indeplinesc „menirea” de a fi mesagerul bucuriei. Tot ce trebuie sa faci este sa atingi bijuteria de telefon, iar datorita sistemului NFC incorporat in telefoanele de ultima generatie, destinatarul poate vedea ceea ce tu iti doresti sa transmiti. - Nadia Visan, sufletul Anyoli

Iar colectia Nature pur si simplu metamorfozeaza emotii si pecetluieste legatura dintre Om, Emotie si Spatiul Creator - adica Natura. Am fost creati in natura si suntem imbratisati de ea zilnic, daca ii dam voie. Iar colectia Nature asta isi doreste: sa apropie si mai mult omul de bucuria unei flori de primavara, de aerul rece al ierni, de prima frunza aramie. Cu ajutorul fiecarei piese din colectie, te vei simti mai apropiat de Casa si mai conectat cu tine insuti.