Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Idei de cadouri de Craciun pentru mama

Data: 08/12/2021 | Timp de citire: 8 minute | Vizualizari: 11781


Stiti vorba aceea - oricat de batran esti, tot copil esti pentru mama ta? Nu conteaza cati ani ai – mama ta va continua sa aiba grija de tine - intr-un fel sau altul. Stiai, de pilda, ca in credinta crestina se spune ca rugaciunea mamei pentru copiii sai este cel mai puternic tip de rugaciune existent? 

Ei, bine, in virtutea acestei relatii unice din vietile noastre - a carei forta o putem intelege doar atunci cand suntem, la randul nostru, parinti - am adunat in randurile ce urmeaza un ghid al cadourilor de Craciun pentru mama. Povestea Anyoli este construita pe generozitate si pe celebrarea relatiilor si legaturilor pe care le avem si care, in definitiv, fac parte din identitatea noastra. 

De aceea, sa găsesti un cadou special pentru mama poate fi dificil, mai ales când - daca e la fel ca mamele noastre - nu îți va spune niciodată exact ce își dorește sau spune că are deja totul - motiv pentru care am adunat idei de cadouri pentru mama, ca sa ne asiguram, in calitate de daruitori profesionisti - ca ai reusit sa o faci sa zambeasca de sarbatori.

 

Recomandari importante in alegerea unui cadou de Craciun pentru mama


In linii mari, cateva strategii valide pentru a te asigura ca alegi un dar potrivit pentru mama ta sunt: 

  • play it safe: mergi pe ceea ce stii deja ca ii place​​
  • me time: da-i ceea ce ai vazut ca nu a avut o viata intreaga. Mamele au o putere si o capacitate imensa de sacrificiu si, chiar daca nu esti constient, cu siguranta sunt mult mai multe lucruri la care a renuntat ca sa ii fie bine copilului sau. Iar, cel mai probabil, a renuntat, adeseori, la grija de sine. Asa ca, nu te da inapoi de la rasfaturi de tip masaj, excursii, o vizita la un restaurant deosebit. 
  • your time: odata deveniti adulti, relatia si timpul petrecut cu mama se micsoreaza. De multe ori, renuntam la vizita la parinti ca sa onoram (inca) un dead-line, iar mamele asteapta. Ele intotdeauna ne asteapta - ca sa ne respecte identitatea de adulti si ritmul vietii, nu ne vor suna, nu ne vor deranja, nu ne vor cere sa venim neaparat. “Cand poti tu, mama, eu va astept.” - suna cunoscut? Daca da, atunci rupe o zi din viata ta si petrece-o cu mama ta. Ajut-o la curatenia de Craciun, gatiti masa impreuna ca in copilarie, mergeti la munte sau la un salon de masaj sau faceti un city-break. 
  • your heart: ofera-i un cadou din inima, un cadou-viu. Iar la acest capitol, noi, cei de la Anyoli suntem experti. Am creat special conceptul de cadou-viu - pentru a evidentia importanta ideii de a darui cu toata fiinta, ca si cum ai trimite o bucata din tine ca sa ii fie companion celui la care tii atat de mult. 

Daca te intrebi „ce inseamna un cadou-viu?”, iata raspunsul: un astfel de cadou este personalizat digital cu un mesaj text, fotografie, videoclip etc. Practic, fiecare cadou pe care il gasesti pe siteul nostru, foloseste o tehnologia patentata, care iti permite sa vezi mesajul pe care il poarta cadoul doar scanand bijuteria cu telefonul

Sa traducem printr-un exemplu concret: ii oferi mamei tale un colier inteligent. Tot ce trebuie sa faca este sa atinga bijuteria cu telefonul si pe ecran ii va aparea un mesaj a carui simbolistica doar tu si ea il veti cunoaste, aparand, astfel, o emotie pe care cuvintele nu o pot descrie. Un astfel de cadou inseamna rasfatul: sa spui, subtil, „vreau sa-ti amintesti zilnic de mine”. O sa-si duca mana catre colier si brusc ii va aparea momentul in care i l-ai daruit in minte. Suna bine, stim. 

Idei de cadouri de Craciun pentru mama sau soacra in functie de varsta


Bine, mama e una, soacra e alta. Cine are soacre, stie despre ce vorbim - desi speram ca relatia pe care o aveti cu soacrele voastre sa fie la fel de bune precum cele pe care le aveti cu mamele. Ca sa te ajutam in identificarea darului potrivit, am lasat cateva idei despre cum ar fi bine, orientativ, sa iti contruiesti planul de bataie in functie de varsta. 

 

Cadouri de Craciun pentru mama cu varsta cuprinsa intre 30-40 de ani

Aviz taticilor in acest caz - daca mamele au 30-40 de ani, inseamna ca puii pot avea de la cateva luni si pana la 14-15 ani, in cazut exceptionale pot atinge 18-20 de ani. Asadar, avem mame active, ocupate, implicate in procesul de crestere. In acest caz, tine minte un detaliu - nu vei sti niciodata prin ce trece, nu presupune ca simte la fel ca tine - pur si simplu gandeste-te ca are nevoie, ca oricine, de recunoastere, de o dovada ca eforturile ii sunt vazute si apreciate. Asadar, mergi pe aceasta directie si vezi ce iese - ce nu a mai facut de mult timp si isi doreste? Iar aici, variantele sunt multiple: de la o sesiune de masaj, la un city break; de la o carte pe care (poate) va reusi sa o citeasca si pana la o bijuterie cu stocare inteligenta. Favorita noastra pentru mame este, desigur, orice bijuterie cu Madre Perla. Vezi aici mai multe despre colierele noastre cu perle naturale si pietre semi-pretioase.

Cadouri de Craciun pentru mama cu varsta cuprinsa intre 40-50 de ani

Mamele sunt intotdeauna super-mame, dar cele cu varsta intre 40-50 de ani au dus acest atribut la rang de arta. Întotdeauna pregatite cu un citat inspirațional și cu o supa crema ca sa prindem puteri. Întotdeauna dornice si gata să ne asculte si pregatite cu sfaturi excepțional de înțelepte. Asa ai invatat sa te speli pe dinti, sa duci la bun-sfarsit ceea ce ai inceput, sa mergi la dentist, sa mananci sanatos si sa te dai mereu cu protectie solara. Desigur, din acest pucnt de vedere, si nu numai, merita tot ce este mai bun în schimb. Incearca sa ii faci cadou un gadget nou - un aparat de vibromasaj, o cana smart; un obiect decorativ de designer, o pereche de papuci de casa blanosi, o haina de casmir sau manusi de piele cu care sa poata butona smart-phoneul; pahare de cristal pentru vin, un purificator smart de aer, un set de lumanari votive sau o bijuterie cu stocare inteligenta.

Iti recomandam, in aceeasi masura, sa te afunzi in universul bijuteriile noastre cu stocare inteligenta - cu precadere in galaxia Full Moon collection - de vreme ce Luna este planeta ce simbolizeaza maternitatea si feminitatea :). Suntem siguri ca ai un mesaj puternic de transmis mamei tale, bijuteriile noastre te asteapta pregatite sa devina mesager al sentimentelor tale. 

Cadouri de Craciun pentru mama de 60+ ani

Sa cumperi cadouri pentru mama ta care a trecut de 60 de ani, poate fi o provocare, aji ales daca ai tendinta sa te consideri ca o data cu varsta, aria de actiuni pe care le poate face incepe sa devina din ce in ce mai limitata. Daca atunci cand erai mic, ea te rasfata,a cum e momentul sa intorci favorul - un halat de baie dintr-o gama de lux, un set de geluri de dus si uleiuri de baie, lumanari parfumate de nisa, aparat de masaj pentru talpi, gadgeturi smart care sa a ajute sa managerieze mai usor provocarile varstei (de exemplu, Google Nest poate fi setat astfel incat sa isi aminteasca orele la care trebuie sa isi ia medicamentele, un asistent de somn - il poti gasi pe Amazon, functionad cu ajutorul unor sunete combinate cu lumini astfel incat sa induca starea de somn). Sau, in aceeasi masura, ai putea sa ii daruiesti o bijuterie Anyoli, cu stocare inteligenta - intra in categoriile dedicate lantisoarelor sau colierelor cu perle naturale si vezi ce i s-ar potrivi. Nu uita - aceste bijuterii devin nepretuie doar dupa ce incerci un mesaj din suflet in ele. Intra in sectiunea dedicata modului de functionare pentru a intelege mai usor magia Anyoli. 

 

Idei de cadouri de Craciun pentru soacra in functie de perioada relatiei


Daca ai ajuns ina ceasta sectiune, inseamna ca esti constient cat de importanta este prtezenta soacrei in viata de cuplu - pana la urma urmelor, in vietile noastre doi oameni raman fundamentali - mamele - a ta si a partenerului de cuplu. Darurile pe care le faci soacrei tale e bine sa fie adaptate perioadei de relatie - exista daruri potrivite pentru inceputul relatiei, pentru primul an de relatie sau pentru pentru dupa primii ani de casnicie / relatie. 

 

Cadouri de Craciun pentru soacra daca este prima voastra intalnire 

Vrei sa faci impresie buna dar, in aceeasi masura, vrei sa nu exagerezi si sa oferin un dar nepotrivit - prea pretentios, prea scump, potrivit poate pentru momentele in care relatia voastra devine mai puternica. Incearca sa afli care ii sunt hobby-urile si adapteaza-le: ca si mamei ta, sigur i-ar placea sa se relaxeze, sa aiba mai mult timp pentru dansa, sa se bucure de timpul liber pe care in sfarsit il are la dispozitie. Asadar, nu poti sa gres cu un set de lumanari parfumate de nisa, cu un set de lenjerii de pat din matase, cu o sesiune de masaj la un spa sau cu un poncho tricotat. Poti incerca si cu o bijuterie, mai ales daca stii ca este purtatoare asidua, insa ai grija sa nu exagerezi si sa interpreteze gresit gestul tau.

 

Cadouri de Craciun pentru soacra in primul an de relatie

Ca sa mergi  la sigur, alege cadourile pentru casa - lumanari parfumate, in culori delicate si cu diverse arome, aranjate in borcane frumos decorate; ghivecele cu plantele favorite - mari sau mici, colorate sau mono-crome; accesoriile pentru masa - s-a straduit, cu siguranta sa pregateasca bunatati de Craciun, deci, ar fi o idee buna sa ii oferi accesoriile cu care sa aranjeze masa unde veti savura toate aceste mancaruri traditionale.

 

Cadouri de Craciun pentru soacra in primul dupa primii ani de relatie/casnicie

Deja, in acest punct, stii ce gusturi are, stii ce stil de viata - ce ii place si ce nu. Asadar, ai grija, orice dar pe care i-l faci fie sa o ajute, fie sa o surprinda placut. O pijama din matase, o excursie de cateva zile, un set de gatit sau chiar un aparat smart de gatit, un calendar personalizat sau, si mai bine, o bijuterie cu incarcare inteligenta - asa cum gasesti doar la Anyoli. Stai cateva minute cu tine si incearca sa gasesti cuvintele sau imaginile care crezi ca ar bucura-o si pe care ar vrea sa le aiba intotdeauna aproape. In ceea ce priveste bijuteria care i s-ar potrivi ai de unde sa te inspiri - cu perle, cu pietre semipretioase, din aur sau din argint, galeria noastra te asteapta. 

Cadouri de Craciun pe care sa NU le faci niciodata mamei


Stim - mamele se multumesc cu aproape orice, important este sa stie ca ne-am gandit la ele. Insa, din punctul nostru de vedere, tocmai aceasta este greseala cea mai mare pe care o poti face - sa crezi ca “orice atentie este potrivita”. In acest caz, e suficient sa ii cumperi un creion si sa ii spui ca te-ai gandit la ea. Cum suna? Ca si cum nu ti-ai dat interesul. E greu sa identificam daruri pe care sa nu i le faci niciodata, ce iti putem spune e cum sa faci darurile astfel incat sa fie darurile potrivite:

  • acorda timp si respecta procesul descoperirii darului: nu lasa pe ultima suta de metri, nu amana, nu considera ca “sigur gasesti tu ceva”;
  • vorbeste cu ea si incearca sa ghicesti din conversatie ce si-ar dori;
  • tu o stii cel mai bine - gandeste-te ce isi dorea foarte tare in copilaria ta, dar renunta de fiecare data? O pereche de cizme de piele intoarsa? O vizita la teatru? Sau la salon? Un super-set de gatit? Faianta din baie schimbata? Oricat de plat ar suna pentru noi - acest tip de dorinte e important pentru ea, incearca sa i le indeplinesti;
  • evita sa presupui ca are deja tot ce isi doreste - dar nici nu insista intr-un mod neplacut. Nu ii face cadou un set de analize sau o vizita la medic la pe care sa o platesti tu. Incearca sa te abitii in a-i reaminti, priun darurile pe care le alegi de anumite episoade neplacute din trecut sau de neajunsuri peste care cu greu a trecut. 
  • ancoreaz-o intr-o realitate diferita, in care are grija de sine si se bucura de fiecare clipa pe care o traieste alaturi de cei gradi - du-o la un spa sau la un salon, la o expozitie sau intr-o excursie scurta; fa-i cadou un masterclass de gatit sau o degustare de vin. Incearca sa ii arati frumusetea vietii prin darurile tale.  

 

Cadouri de Craciun pe care sa NU le faci niciodata soacrei


Recomandarea noastra este sa pui pret pe ralatia cu soacra ta si sa te raportezi la aceasta ca la relatia pe care o ai cu mama ta. Asadar, alege darul pentru soacra ta cu aceeasi dedicare si grija cu care il alegi pe cel pentru mama ta. Evita sa ii daruiesti instrumente degatit daca stii ca nu e fan al gatitului. Sau gadgeturi care mai mult ar incurca-o decat ar ajuta-o. Nu credem ca exista daruri pe care sa nu i le faci soacrei niciodata, ci doar daruri alese grabit - asadar cu rabdare si cu putina intuitie nu ai cum sa dai gres. 

 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou de Craciun mamei?


Anyoli este un mesager al emotiilor, al fericirii, iar menirea acestui brand este de a-i ajuta pe oameni sa se conecteze si sa isi declare sentimentele. In intreaga lume sunt persoane ce cauta sa daruiasca ceva unic. Chiar daca darul perfect nu exista, exista metode prin care ceea ce daruiesti devine perfect. Si ce poate fi mai frumos si original decat sa oferi o parte din sufletul tau alaturi de obiectul pe care il alegi? In cazul Anyoli, obiectul fiind o bijuterie din materiale pretioase si semipretioase, o bijuterie inteligenta, care poate fi personalizata la nesfarsit si care poate cuprinde, ca o poveste insirata de-a lungul anilor si paginilor, momentele frumoase ale relatiei voastre. Cum facem acest lucru, afli de aici.

De multe ori, nu ne gasim cuvintele pentru a exprima esentialul. De aceea, Anyoli preia aceasta provocare si o transforma intr-un moment nepretuit.