Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Idei de cadouri de Craciun pentru femei

Data: 13/12/2021 | Timp de citire: 8 minute | Vizualizari: 13376


Is the season.

…sau, pe romaneste, “vin, Sarbatorile, vin”. Iar daca ai ajuns pe acesta pagina inseamna ca esti in cautarea unor daruri speciale pentru femeile din viata ta. Ai ajuns unde trebuie. Nu suntem chiar spiridusii Mosului, dar suntem daruitori profesionisti si am adunat pentru tine idei si inspiratie ca sa treci magna cum laude de Sarbatori: sa le impresionezi si sa le ajuti sa inteleaga cat de importante sunt pentru tine.

 

Care sunt cele mai importante criterii in alegerea unui cadou de Craciun pentru femei si fete? 


Varsta. Personalitatea. Relatia pe care o ai cu acestea - acestea sunt cele trei criterii clasice dupa care te poti orienta atunci cand ai de ales un dar pentru femeile din viata ta. 

Pe langa aceste trei coordonate, mai adauga una la fel de importanta: sufletul. 

Cele mai frumoase cadouri sunt memorabile, sunt cadouri-amintiri, ce incorporeaza lacrimi de bucurie, emotie, sentiment, amintire si, indiferent de forma lor fizica, dau nastere unor povesti care încep cu „Iti amintesti cand mi-ai oferit acel prim inel?”. Si ce cadou mai frumos poti face decat o poveste? 

 

Idei de cadouri de Craciun pentru femei in functie de varsta


Sigur, auzim adeseori “anii nu conteaza”, si poata ca e adevarat. Insa, atunci cand avem de cumparat daruri, conteaza. Varsta si pasiunile sunt motive bine-intemeiate care ne dau posibilitatea sa facem alegeri inspirate atunci cand vine vorba de daruri. Dupa cum spunea Coco Chanel  - lucrurile de care nu ai nevoie in frageda tinerete, devin cadouri de nepretuit la batranete. 

 

Cadouri de Craciun pentru femei de 20 de ani

Ce ai putea sa gresesti la 20 de ani in materie de daruri de Craciun? Ca sa te linistim, mai nimic. Ca sa te ingrijoram, aproape totul. Perioada cuprinsa intre 20 si 30 de ani este perioada in care cresterea si evolutia noastra se fac cel mai rapid, e un fel de varsta de aur care sta la temelia modului in care viata noastra va arata peste 20 sau 30 de ani. Asadar, modul in care o femeie este perceputa este vital - iar cel mai potrivit dar pe care i-l poti face este unul prin care sa o ajuti in aceasta crestere si dezvoltare, sa o sustii si sa o incurajezi. 

Poti alege sesiuni de mastersclase, traininguri, carti de dezvoltare personale si semninarii pe care le poti incununa cu o bijuterie inteligenta incarcata cu un mesaj de sustinere si de incurajare - cred in tine si sunt sigur ca iti vei indeplini visele. 

 

Cadouri de Craciun pentru femei de 30 de ani

La 30 de ani, o femeie stie ce vrea sau ar trebui sa stie. Stie de ce are nevoie si, mai ales, de ce NU are nevoie. Gusturile ii sunt deja formate, iar concepte precum limite si potential nu ii sunt straine. Cadoul perfect pentru femeile de 30 de ani e unul care conecteaza calitatea, cu stima de sine, cu evolutia si performanta. 

Colierele inteligente, cu perle naturale, atemporale si pretioase, stau ca marturie a dragostei pe care o porti persoanei a carei prezenta aduce stralucire vietii tale, exact asa cum o perla aduce stralucirea unui colier.

Cadouri de Craciun pentru femei de 40 de ani

Se spune ca femeile traiesc, la 40 de ani, din punct de vedere psihologic o a doua adolescenta. Daca in urma cu un secol, femeile de 40 de ani se pregateau de batranete, astazi isi redescopera noi resurse de entuziasm si motive de a trai si experimenta viata.  

Asa ca nu ezita sa ii oferi o bijuterie inteligenta cu piatra-semipretioasa - pe langa mesajul personal pe care il poti urca in bijuterie cu ajutorul tehnologiei noastre patentate, poti adapta alegerea pietrei la personalitatea purtatoarei. 

Cadouri de Craciun pentru femei de 50 de ani

Un studiu Gallup realizat pe 340.000 de persoane, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences si citat de The Telegraph arata ca oamenii sunt mai fericiti si mai putin stresati dupa varsta de 50 de ani, explicatia constand in faptul ca emotii precum mania, ingrijorarea sau tristetea variaza in timp, ca intensitate, intr-un mod similar la femei si barbati si scad cu varsta, pe fundalul experientei de viata. Asadar, femeilor de 50 de ani din viata ta, poti incerca sa le oferi excursii in locuri unde nu au mai ajuns, un curs de gatit, un gadget nou sau o bijuterie inteligenta prin care sa le incurajezi sa incerce ceva nou si sa le transmiti cat de mult le apreciezi si le admiri. 

 

Cadouri de Craciun pentru o doamna de 60 ani

Intelepciunea vine cu varsta, iar daca nu credeti, exista studii care o confirma. Cercetarile arata ca odata cu inaintarea in varsta oamenii devin mai siguri pe ei si mai multumiti de propria viata, asa cum este ea, explicatia constand in faptul ca persoanele mai in varsta sunt capabile sa treaca peste mandrii, concurenta, nevoia de a fi cei mai buni. Interesant este si ca la varsta de 60 de ani oamenii inregistreaza niveluri crescute ale increderii in sine, acest lucru datorandu-se unui mediu mai stabil. In acest timp, si-au format relatii solide, au ajuns la un anumit nivel al carierei si si-au ajutat copiii sa devina adulti independenti. Drept concluzie, cercetatorii sustin ca varsta de 60 de ani este perioada cea mai fericita si relaxata din viata unui om. In acest context, un dar de Craciun potrivit pentru o doamna de 60 de ani ar putea:

  • sa aiba legatura cu confortul - ai putea sa incerci pijamale, halate de baie din materiale pretioase, lumanari parfumate sau seturi de baie de nisa;
  • sa o incurajeze sa incerce lucruri noi si sa exploreze orase sau tari pe care nu le-a vizitat - de exemplu excursii si city-breakuri;
  • sa vina ca o recunoastere a intregului efort pe care l-a depus pana acum - aici inluzand si bijuteriile noastre inteligente.

Cadouri de Craciun pentru femei tinand cont de relatia sociala


Nu cumperi aceleasi daruri surorii tale cu cele pentru iubita ta. Femeilor din viata ta le place sa stie ca sunt unice si ca au propriul lor loc in universul tau. De aceea, este important sa afli ceea ce isi doresc si sa conectezi aceste detalii cu ceea ce reprezinta ele pentru tine. De exemplu, mamelor le suntem recunoscatori, cu surorile suntem protectori sau ne indreptam catre ele cu gratitudine relaxata, iar pentru prietenele noastre vrem sa fim un sprijin veritabil. Asa ca, sugestia noastra este sa stabilesti clar ce reprezinta fiecare femeie din viata ta si, in functie de rolul pe care il joaca sa alegi darul potrivit.

 

Cadouri de Craciun pentru iubita sau sotie

O sesiune de bumjee-jumping sau o geanta de lux. O escapada romantica sau o bijuterie inteligenta, o carte buna sau un masterclass de dezvoltare personala. Putem continua la nesfarsit. Insa, regula de aur in a alege un dar potrivit iubitei sau sotiei trebuie sa ramana autenticitatea. Militam pentru daruri facute din suflet, incununate de ganduri de recunoastere care cladesc punti invizibile intre oameni si care creeaza conexiuni intre suflete pe termen nelimitat. Noi credem ca o astfel de atentie oferita din adancul inimii nu cunoaste notiunea timpului, ea reuseste sa persiste invingand trecerea lui. Un astfel de cadou ramane vesnic proaspat, asezandu-se, mai inainte de toate, in mintea si sufletul destinatarului. 

Cadouri de Craciun pentru mama

Sa gasesti un cadou special pentru mama poate fi dificil, mai ales cand - daca e la fel ca mamele noastre - nu iti va spune niciodata exact ce isi doreste sau spune ca are deja totul - motiv pentru care am adunat aici sugestii de cadouri pentru mama, ca sa ne asiguram, in calitate de daruitori profesionisti - ca ai reusit sa o faci sa zambeasca de sarbatori.

 

Idei de cadouri de Craciun pentru fiica

Fetele incep sa fie indragostite de shopping de la varste mici si apreciaza micile idei care le fac viata mai palpitanta. Pentru parinti nu este usor sa gaseasca un cadou perfect pentru fiica lor de 12, 14 sau 15 ani.  Surprinde-o, indiferent de varsta, nu doar cu obiecte, dar si cu un gest frumos si profund - cu o bijuterie inteligenta, in care sa incarci un mesaj personal, prin care sa ii arati ca o iubesti si ca o apreciezi pentru toate eforturile depuse. 

Cadouri de Craciun pentru sora/cumnata

In majoritatea cazurilor, sora ne este una dintre cele mai bune prietene, ii cunoastem indeaproape si foarte bine preferintele in materie de orice, stim foarte bine care ii sunt pasiunile, hobby-urile sau modurile de relaxare. In materie de daruri de Craciun putem alege o rama foto cu o imagine cu voi in familie sau o decoratiune speciala, care sa-i aduca bucurie si stare de bine. Haine, bijuterii, lenjerie intima, cosmetice, articole de bucatarie si casa, fiecare poate sa fie o idee buna de cadou sora. Insa, cel mai important aspect al darurilor de Craciun e ca sunt alese cu sufletul, in functie de ceea ce isi doreste sau ce are nevoie la acel moment.

 

Cadouri de Craciun pentru colega/ sefa

In functie de relatia pe care o ai cu sefa ta si daca stii cateva detalii despre aceasta, nu ar trebui sa fie extraordinar de dificil sa gasesti un cadou care sa se potriveasca gusturilor sale si contextului. Adapteaza-te in functie de politica firmei - pe care trebuie sa o respecti. Poti alege un umidificator pe USB pentru birou, mostre de parfumuri rare sau un aparat de exfoliere si de ingrijire a tenului sau poti merge pe un cadou original, facut din inima, o bijuterie-inteligenta in care sa incarci un mesaj de apreciere - acel mesaj pe care ai vrut dintotdeauna sa i-l spui dar nu gaseai niciodata contextul. 

Idei de cadouri de Craciun pentru nasa

Stiai ca nasii sunt considerati - traditional - parinti spirituali pentru fini? Ce inseamna asta? Inseamna ca, la un anumit nivel, calitatea legaturii dintre voi se va rasfrange in calitatea casniciei voastre - daca e sa judecam dupa canoanele traditionale. Insa, in zilele noastre, ne alegem nasii din randul prietenilor foarte apropiati. Drept pentru care fie mergi pe daruri precum lumanari parfumate sau lenjerii de pat sau poti la fel de bine, sa-i daruiesti o bijuterie-inteligenta personalizata cu un mesaj prin care sa ii multumesti ca este alaturi de voi la bine si la greu si va sprijina inmiit. 

 

Idei de cadouri de Craciun pentru fete


Ca fetelor le place sa primeasca daruri, nu mai incape vorba. Atunci cand alegi cadouri pentru fete, este important sa ai in vedere varsta si preferintele acestora. In functie de varsta tinerei fete poti alege cadourile - idei haioase sau lucruri practice. Asigura-te ca le vor aduce zambete pe buze, mult entuziasm si fericire.  

 

Ce cadou de Craciun ii poti face unei femei insarcinate?


Intre furtunile hormonale si grijile inerente perioadei, asigura-te ca ii daruiesti viitoarei mamici atat ceva util, cat si ceva placut. Probabil ca va primi scutece, hainute, jucarii, sfaturi :) si confesiuni. Noi iti sugeram sa o rasfeti cu o sesiune de masaj, lenjerie organica, carti sau workshopuri despre ingrijirea copilului;  sau sa ii daruiesti o bijuterie-inteligenta, in care sa aduni mesaje de la intreaga gasca de prieteni. Pentru o mamica la inceput de drum e important sa stie ca are alaturi oameni care o iubesc si care o sprijina. 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou de Craciun pentru o femeie?


Bijuteriile inteligente folosesc o tehnologie patentata, prin care purtatorul bijuteriei poate scana pandantivul cu ajutorul telefonului. La scanarea acesteia, pe telefon ii va aparea un mesaj text, video sau de tip fotografie. Practic, ii poti oferi iubitei sale o bijuterie pe care, atunci cand o scaneaza, ii poate transmite...data in care v-ati vazut prima data. Ori, de ce nu, fotografia ei favorita cu voi doi impreuna. Pentru ca in unele momente, cuvintele sunt „prea putin” - iar o fotografie poate sa exprime mai mult. Practic, o bijuterie inteligenta incorporeaza emotii. Ce cadou mai potrivit de-atat?

  • Bijuteriile sunt mai mult decat o „cumparatura” - sunt o reala investitie, a carei valoare poate chiar sa creasca in timp. Deci, un cadou care va rezista ani de zile si care, de ce nu, va trece poate de la o generatie la alta si vei putea sa creezi ca un fel de jurnal al acestei bijuterii mostenire de familie, astfel incat, o data ajunsa la nepotii tai, acestia pot afla direct de la tine povestea inelului sau a butonilor. Cool, nu?
  • Bijuteriile inteligente sunt piese extrem de personalizabile - poti urca mesajul tau in bijuterie cu ajutorul tehnologiei patentate, ceea ce inseamna ca partenerul, prietena sau mama ta va purta intotdeauna cuvintele tale cu el / ea. Suna bine, nu? Cand nu iti gasesti cuvintele, ofera o bijuterie ca sa le exprimi - bijuteriile sunt cele mai elegante cuvinte pe care le avem la dispozitie. Poti sa-i spui „multumesc ca esti aici” sau „te iubesc” mai ales daca alegi o bijuterie inteligenta, care are incorporat mesajul tau in ea. O bijuterie poate spune ce alegi tu sa spuna - la urma urmei, nimic nu striga mai mult „pentru totdeauna” decat diamantele sau perlele, nu?