Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Livrari

Un dar cu suflet merge oriunde in lume.

Pe teritoriul Romaniei, ajutor cu vant in aripi este FanCourier, iar peste mari si tari, responsabil de ajustat panze si scurtat distante este DHL.

Fun fact - pentru ca suntem daruitori profesionisti - transportul in Romania este gratuit, iar toate produsele expediate international sunt asigurate. In tara, darul tau cu suflet ajunge sa ii faca o bucurie destinatarului in 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii. Iar, daca trece granitele, atunci bucuria are timp sa creasca intocmai ca o coca pusa la dospit, de la 5 pana la 7 zile lucratoare de la data procesarii comenzii. Adica, perioada de livrare internationala este intre 5 si 7 zile lucratoare, de la data procesarii comenzii.

Iar daca destinatia este una dintre tarile care nu fac parte din Uniunea Europeana, va trebui achitata o taxa specifica tarii respective.