Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru si primesti un voucher de 10 Euro pentru a-ti ura bun venit in comunitatea Anyoli.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Intrebari frecvente

Te invitam sa accesezi pagina https://www.anyoli.ro/cum-functioneaza pentru a afla toate detaliile despre cum functioneaza magia bijuteriilor noastre si cum am imbinat tehnologia cu arta.
Intreaga colectie Anyoli este inovativa. Astfel, toate produsele noastre au implementata aceasta tehnologie, pentru ca tu sa poti raspandi emotie pura si dragoste cu ajutorul lor.
Dimensiunea maxima a videoclipului este de 50MB, insa daca doresti un videoclip mai mare, te rugam sa ne lasi un mesaj si noi te vom ajuta.
Fiecare bijuterie, fie ca vorbim de bijuterii diferite sau de acelasi fel, pot fi personalizate diferit.
Copiii sunt insisi emotie intr-un corp de copilasi. Avem o gama speciala de produse pentru ei.
Tehnologia din interiorul bijuteriei este waterproof, insa nu recomandam purtarea acestora in contact cu apa din cauza substantelor corozive ce pot dauna bijuteriilor.

Recomandam:
Sa nu purtati bijuteriile în timpul activitatilor casnice.
Sa nu purtati bijuteriile în timpul activitatilor fizice/ la masaj.
Evitati contactul cu substantele chimice, existand posibilitatea ca acestea sa erodeze metalul.
Metalul pretos isi poate pierde stralucirea în timp daca intra frecvent in contact cu agent precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixative pentru par, clor sau sulf.
În functie de gradul utilizarii, va recomandam ca bijuteriile sa fie examinate si curatate de catre un bijutier cel putin o data pe an.
In momentul in care am primit comanda ta, vei avea automat un e-mail de confirmare. Tot timpul vei fi tinut la curent cu statusul comenzii.
Acceptam fara niciun impediment anularea comenzii pana in momentul in care aceasta a fost procesata de catre echipa noastra, iar statusul comenzii apare in contul tau drept "In procesare". Odata ce comanda se afla in procesare, anularea nu mai este posibila, insa poti returna produsul dupa ce il primesti. Pentru conditiile de retur, te rugam sa accesezi pagina https://www.anyoli.ro/conditii-de-schimb-si-retururi.
Din pacate, politica noastra de acordare a reducerilor NU este cumulativa. Poti beneficia fie de reducerea VIP, fie de reducerea oferita in cadrul campaniilor de reduceri.
• Aur galben 9-18K
• Aur negru 9-18K
• Aur roz 9-18K
• Aur alb 9-18K
• Argint 925
Elibereaza-te si piatra te va alege. De asemenea, fiecare produs are o descriere personalizata in care se detaliaza proprietatile specifice fiecaruia.
Da, pot exista diferente intre ceea ce se vede pe site si bijuteria efectiva. Diferente mici pot aparea, deoarece sunt produse 100% naturale.
Fiind produse 100% naturale, culoarea si textura pot fi diferite.
Da, insa ideea urmarita de Anyoli este de a ramane in memoria oamenilor si de a da viata bijuteriilor.
Este posibila realizarea la comanda a unui produs nou, insa comanda minima a acestuia trebuie sa fie 10 bucati. Pentru a stabili o intalnire cu designer-ul, va invitam sa ne scrieti la adresa de e-mail [email protected].
Te invitam sa citesti articolul dedicat acestui subiect pe blogul nostru accesand link-ul https://www.anyoli.ro/tehnologia-nfc-in-cateva-cuvinte-sau-forta-unei-atingeri-cu-telefonul.