Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Idei de cadouri deosebite pentru femei

Data: 10/11/2021 | Timp de citire: 12 minute | Vizualizari: 14342


Sotia. Mama. Cea mai buna prietena. Sora. Femeile din viata noastra ne guverneaza intr-o mare masura existenta - suntem ce suntem (sau, mai bine spus, cine suntem) multumita lor. De aceea, merita tot ce e mai bun - iar cand vine vorba de cadouri pentru femei, trebuie sa ne asiguram ca ne ridicam la cele mai inalte standarde. 

Dar…daca are totul? Daca femeia din viata ta are totul, nu iti ramane decat sa ii faci cadou totul si inca ceva in plus. Secretul pentru un cadou deosebit? Sa depui efort si sa arati ca iti pasa. Chiar daca pare usor, vei vedea ca te vei surprinde intrebandu-te „si totusi, ce sa-i fac cadou?”, de aceea iti venim in ajutor cu idei de cadouri pentru femei. Delicate, elegante, puternice care inspira si motiveaza. Stim ca asa sunt femeile din viata ta, asa ca hai sa te ajutam sa le faci cadoul potrivit. 

 

Care sunt cele mai importante detalii in alegerea unui cadou pentru femei si fete?


In primul rand, trebuie sa luam in calcul cateva aspecte ceva mai „tehnice” in ce priveste cadourile. Poti afla care sunt cele mai importante detalii in alegerea unui cadou daca iti raspunzi, mental sau pe hartie, la urmatoarele intrebari:

  • ce varsta are? Va trebui sa iei un cadou diferit pentru cineva de 17 ani si pentru cineva de 49, de exemplu.
  • ce pasiuni are? Poate ii place adrenalina sau prefera relaxarea de acasa. Gateste? Citeste?
  • ce nevoi are si ti-a mentionat? Poate vechiul laptop s-a stricat si ti-a tot spus asta in nenumarate randuri. 
  • ce isi doreste? 

Știm - ce isi doresc femeile nu e intocmai intrebarea pe care vrei sa ti-o adresezi - insa gandeste-o cat mai sincer posibil. S-ar putea, fara sa iti dai seama, ca sotia ta deja sa fi mentionat in nenumarate randuri ca ravneste la o vacanta in doi. Un citybreak spontan, dar calculat. 

 

Cadouri pentru dama tinand cont de ocazie


Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand faci un cadou este ocazia - fireste, cele mai bune cadouri sunt cele pe care le faci…oricand! Fara vreo ocazie. Ci pur si simplu pentru ca merita. Insa nici ocaziile importante din viata ei nu ar trebui ratate, asa ca uite ce cadouri sa faci in functie de ocazie: 

 

Idei de cadouri pentru femei cu ocazia zilei de nastere/ de nume

Sfanta Ana sau Maria? Ori poate e pur si simplu aniversarea ei. Ziua de nastere / de nume este cel mai bun prilej pentru a face un cadou. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci: nu procrastina cadoul. Cand vorbim despre idei de cadouri pentru ea, cel mai gresit lucru pe care il poti face este sa amani cumpararea cadoului - deci, asigura-te ca faci un plan de cumparaturi din timp. 

Apoi, gandeste-te dintre ce cadouri inedite pentru ea ai putea sa alegi: ia in calcul dorintele ei, dar si stilul de viata si pasiunile pe care le are. Daca e pasionata de machiaj, fa-i cadou ultimile noutati de la brandul ei preferat ori un curs de automachiaj. Daca faci un cadou simbolic, asigura-te ca are o poveste - ce spui despre un colier care sa ii aminteasca, la propriu, de tine? Bijuteriile inteligente sunt cadourile ideale pentru o astfel de ocazie, pentru ca genereaza amintiri. Iar peste amintiri nu se pune praful. 

Cadouri pentru femei de 1 si 8 Martie

Chiar daca 1 si 8 martie nu par ocazii la fel de importante precum aniversarea ei, aceste zile nu trebuie sa treaca pur si simplu - asigura-te ca oferi un martisor diferit. Cum ar fi daca, buchetul traditional de flori pe care il oferi, ar fi insotit de o pereche de cercei? Femeia eleganta, delicata, jucausa, se va bucura de o bijuterie finuta in colectia ei. 

Cadouri pentru ea de Valentine`s Day

De  Valentine`s Day, dragostea pluteste in aer - se simte din cap si pana in varful unghiilor dorinta de afectiune, de a petrece timp impreuna. Iar fluturii din stomac par ca au luat-o razna si mai tare, nu? 

De aceea, cadoul pe care il faci acum trebuie sa fie unic, intim, sa fie o poveste secreta cunoscuta doar de voi doi - un pandantiv inteligent, pe care, atunci cand il atingi, citeste declaratia ta de dragoste. Sau vede poza ei preferata cu tine. Pare atat de simplu, nu? Simplu, si totusi iata cum o lacrima apare, timida, in coltul ochiului. 

Cadouri inedite de Craciun pentru femei

De Craciun, fii mai bun, mai iubitor, mai generos! Alege sa faci cadouri cu insemnatate in acest an. Cum ar fi daca ai renunta la cadourile „clasice”, macar pentru aceasta sarbatoare? Chiar daca iubita sau mama ta iubeste gentile si parfumurile, poate de acest Craciun ar fi cazul sa treci la urmatorul nivel. Ofera cadou o poveste - o amintire. 

Ce spui despre o zi la spa (pentru ca sotia, mama, sora ta merita) sau un citybreak in doi pentru jumatatea ta? In timp, aceste cadouri valoreaza infinit mai mult. Sau o bijuterie inteligenta - care stocheaza digital o amintire text, foto sau video. O poveste intr-o bijuterie. 

Cadouri inedite de Paste pentru femei

Iepurasul de Paste e una dintre traditiile pe care e frumos sa le pastram - din simplul motiv ca ne creeaza contextul perfect pentru a darui si mai mult decat am facut pana acum - daca esti in cautare de cadouri doamne pentru Paste, pune-ti urmatoarea intrebare: ce as putea sa daruiesc mic, dar de impact? Pentru ca Pastele creeaza prilejul pentru un cadou mai putin costisitor. 

Va trebui sa investesti mai mult intr-un cadou aniversar decat cel de Paste, de exemplu. De fapt, nu „trebuie” - ci asa ar trebui sa iti doresti. De Paste, poti face cadou un ceas, un parfum perfect de primavara sau o bijuterie inteligenta - e momentul in care purtam haine din ce in ce mai subtiri, deci bijuteriile noastre vor straluci frumos in soare. 

Cadouri pentru dama in functie de varsta


Si varsta este o coordonata esentiala de care trebuie sa tii cont - un cadou pentru sora ta de 16 ani va fi diferit fata de un cadou pentru o femeie de 40 de ani. Deci, exista oare cadoul perfect pentru ea? Exista! Hai sa vedem cum alegem cadoul ideal pentru ea in functie de varsta. 

 

Cadouri pentru femei de 20 de ani

Iubita, sora sau sotia ta are 20 de ani? E poate cea mai efervescenta varsta dintre toate - ce cuvant sonor! Efervescenta aceasta trebuie sa se intrezareasca in cadoul pe care tu il faci. Opteaza pentru un cadou unic, o experienta, pentru ceva captivant si plin de adrenalina - fa un cadou diferit! 

Daca oferi o bijuterie, alege o bijuterie inteligenta, care sa stocheze…prima voastra amintire impreuna. Poate e vorba chiar de o fotografie cu voi facuta pe bancile liceului. Ce spui de asta? 

Cadouri pentru femei de 30 de ani

30 de ani deja suna mai…matur, nu? Mai elegant si rafinat decat la 20, dar inca tanar. Asa trebuie sa fie cadoul tau: plin de energie proaspata. 30 de ani e totodata varsta la care femeile incep sa se imbrace altfel si poate sa poarte bijuterii - cu siguranta, multe dintre femeile din viata ta si-au primit primul ceas la 30 de ani. 

Cadouri pentru femei de 40 de ani

La 40 de ani, eleganta e la ea acasa - rafinamentul, la fel. De aceea, cadoul ideal pentru femeile de 40 de ani trebuie sa fie scaldat in eleganta si intelepciune. Pentru noi, perlele sunt definitia cea mai sublima a elegantei - asa ca acum poti lua in considerare o bijuterie cu perle pentru femeia careia ii faci cadoul. 

Cadouri pentru femei de 50 de ani

50 de ani, in continuare o varsta care cristalizeaza eleganta, vine cu noi provocari si impune alegerea inteleapta a cadoului - ce isi doresc cu adevarat femeile la 50 de ani? Multe, cu siguranta, insa printre raspunsurile castigatoare se afla si relaxarea. Ai muncit o viata, ai crescut, poate, si-un copil sau doi. Ai cladit o afacere, ai facut o casa. Asa ca meriti sa te relaxezi…la cel mai de lux spa, de exemplu - iata o idee de cadou. Sau meriti un abonament la un serviciu de infrumusetare. 

Cadouri pentru doamne de 60 ani

Varsta intelepciunii si a lui „am trecut prin toate”, doamnele de 60 ani merita un cadou care sa le restaureze linistea - incep sa se intrevada noi probleme la orizont: sanatatea nu mai e la ea acasa. Energia, nici ea. De aceea, incearca sa faci un cadou care sa imbunatateasca aceste exemple: un scaun profesional de masaj sau, de ce nu, o sesiune de masaj la spa. 

Tot acum e varsta la care amintirile conteaza mai mult ca niciodata - asa ca fa cadou o amintire: un colier cu o poveste, un pandantiv ce spune „multumesc” sau niste cercei care zic, timizi „iarta-ma ca ti-am gresit atat”. 

Cadouri pentru femei tinand cont de relatia dintre voi


Dupa ce ti-ai stabilit bugetul si te-ai gandit din timp sa le cumperi femeilor din viata ta cadoul perfect, e timpul pentru urmatoarea provocare: sa alegi cadoul potrivit in functie de relatia dintre voi. Cu alte cuvinte, nu-i vei cumpara surorii ce ii cumperi sotiei, nu?

 

Cadouri pentru iubita sau sotie

Partenera ta de viata, de bine si de rau merita doar ce e mai bun - cand vine vorba despre cadouri speciale pentru doamne, al sotiei / iubitei trebuie sa fie cel mai…perfect! Stim ca nu exista „cel mai perfect” ca forma corecta de exprimare, insa ilustreaza, totusi, cum ar trebui sa fie cadoul pentru sotie. E mereu o provocare sa ii faci Ei un cadou - insa arata ca esti cu adevarat atent la nevoile si dorintele ei. 

Poate ti-a spus deja ca ar vrea o geanta de la o anumita firma sau ca…ar putea sa arunce cutia de bijuterii, ca e cam goala. In cel mai subtil mod, deja ti-a zis ce vrea - tu doar trebuie sa fii atent si sa asculti, nu doar sa auzi. Ori poate ti-a zis in nenumarate randuri ca nu mai e multumita de calitatea fotografiilor de pe telefon sau ca o vacanta ar face-o cea mai fericita femeie din lume. Dar nu o vacanta o sa o faca cea mai fericita femeie din lume - tu o vei face. 

Cadouri pentru mama

Mama merita cel mai zdravan, sincer si emotionant „multumesc”. Ca ai fost aici, ca m-ai tinut de mana, ca m-ai educat. Ca m-ai iubit chiar si atunci cand eu nu ma iubeam, poate, nu? De aceea, cadoul pentru mama trebuie sa fie mereu unul cu adevarat spectaculos - mama merita totul si nimic mai putin. 

Gandeste-te sa ii faci cadou o excursie, un nou laptop (de pe care sa puteti vorbi video mai des), poate chiar parfumul pe care il purta in tinerete. Daca vrei un cadou si mai spectaculos, alege o bijuterie personalizata - cum ar fi daca, atunci cand ar atinge cu telefonul bratara de la mana, pe telefon i-ar aparea poza cu tine mic? Sau chiar mesajul „multumesc, mama!”?

Idei de cadouri pentru fiica

Fiica ta - probabil energica, uneori razvratita si rebela, mereu o provocare, una delicata si perfecta - merita un cadou care sa spuna „te iubesc si cand ma scoti din minti”. Indiferent de varsta pe care o are, fiica ta va fi mereu copilul tau bland si bun - cand ii faci un cadou, tine cont mai ales de pasiunile ei. 

Poate e pasionata de carti - ofera-i un voucher generos la libraria ei favorita sau un abonament la o aplicatie de ebooks/ audiobooks. Arata-i ca esti atent la ce ii place, la lucrurile despre care iti vorbeste. 

Idei de cadouri pentru nepoata

Indiferent daca ai sau nu copiii, stim cu totii ca nepoata ta devine, inca de cand se naste, tot fiica ta - esti un fel de parinte spiritual sa spunem. E important sa ii faci cadouri simbolice, si totusi personalizate, care sa ii arate ca ii vei purta mereu de grija. 

Acorda atentie pasiunilor ei si dorintelor pe care le mentioneaza - adesea, copiii se duc la unchi si matusi de fiecare data cand isi doresc ceva si „sar” parca peste parinti. Ca doar unchii le fac toate poftele.

 

Cadouri pentru sora/ cumnata

Sora si cumnata ta sunt femeile la care fugi prima data atunci cand…o dai in bara, nu? Iar cu sora ta ai, probabil, cele mai frumoase si nebunesti amintiri in copilarie. Fa-le un cadou care sa sugereze eleganta, fii atent la nevoile lor si nu iti fie frica sa le intrebi ce si-ar dori. Insa nu uita - cu o bijuterie nu dai niciodata gres. 

Cadouri pentru colega/ sefa

Cu sefa si colegele tale petreci peste 8 ore pe zi, cel mai probabil, deci ar trebui sa le cunosti relativ bine - si cu siguranta le auzi din spatele laptopului spunand „ce as vrea…geanta asta!”. Sau perechea asta de cercei. Așa că, cel mai important lucru de care sa tii cont - sa deschizi urechile. Un nou portofel, un ceas, o cana termos pentru birou sunt doar trei idei de cadouri care le vor bucura pe colegele tale. 

 

Idei de cadouri pentru nasa/ fina

Nasa sau fina ta sunt prietenele tale de nadejde, cu siguranta, mereu acolo cand ai nevoie de ele - ei bine, cand le faci un cadou, gandeste-te care sunt lucrurile pe care si le-ar dori dar „nu se indura se dea banii pe ele”. Femeile fac adesea asta - nu se pun pe primul loc. Poate fi vorba despre niste casti noi, despre o bijuterie sau o geanta. 

Idei de cadouri pentru fete


Fetele, tinerele, adolescentele sunt o adevarata provocare - nu uita ca tinerele isi doresc adesea „ultimul trend”, asa ca incearca sa fii la curent cu tendintele din moda sau beauty. Daca e pasionata de machiaj, fa-i cadou o paleta de farduri de lux ori un curs de automachiaj. Daca e pasionata de moda, cu un voucher la un magazin online nu dai gres. 

 

Ce cadou ii poti face unei femei insarcinate?


O femeie insarcinata straluceste - si are nevoie de cadouri la fel de stralucitoare! Asadar, asigura-te ca ii cumperi eventual cadouri care ii vor aminti de aceasta perioada - o bijuterie personalizata cu ea si puiul ei e poate printre cele mai favorite idei de cadouri. Si cadourile pentru bebe o vor bucura pe viitoarea mamica, insa nu neglija dorintele si nevoile ei. 

 

Cadouri pe care sa NU le faci niciodata unei femei


Acum ca am discutat despre ce cadouri sunt perfecte pentru femeile din viata ta, hai sa iti dam si un reminder cu lucrurile pe care NU ar trebui sa le daruiesti niciodata unei femei: 

  • cadouri superficiale: de exemplu, nu ii cumpara cercei daca ea nu are gauri in urechi: vei arata ca nu esti deloc atent la micile detalii;
  • cadouri simbolice ieftine: nu, nu isi doreste nimeni o cana personalizata; 
  • haine, daca nu ii stii masura precisa: o vei da in bara daca cumperi o rochie in marimea XXL, iar partenera ta poarta M, nu crezi?
  • cadouri pe care ai vrea sa le primesti tu: o consola de jocuri cu siguranta nu va fi cadoul la care se asteapta sotia ta. 

 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou pentru o femeie?


Si…e mereu loc de un strop de magie, nu crezi? De aceea, iata motivele pentru care ar trebui sa faci si tu cadou o bijuterie inteligenta

  • spune o poveste stiuta doar de tine si ea
  • in viitor, devine o amintire absolut memorabila
  • e un cadou unic si intim, a carei poveste o cunoasteti doar voi doi
  • e definitia perfecta a lui „am depus timp si efort” 
  • arati ca te gandesti cu adevarat la ea
  • transmite emotie si tese povesti.