Se incarca...

Cum comand

Cum comanzi?

Cumparaturile online sunt la indemana! Cumperi rapid si in siguranta. Mai josi ai pasii pe care trebuie sa-i urmezi in efectuarea unei comenzi online de pe site-ul Anyoli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul

Poti cauta produsul dorit direct in campul special de cautare, după denumirea lui:Apoi adaugi produsele în cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti intrebat daca vrei sa vizualizezi cosul de cumparaturi sau daca doresti sa continui cumparaturile.


Daca alegi optiunea de a vedea cosul de cumparaturi, vei fi redirectionat catre pagina unde iti poti vizualiza cumparaturile.


Detalii de facturare si livrare comanda

 Dupa adaugarea produselor in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs, Ordin de plata, Card de credit sau Debit) si modalitatea de livrare (Fan-Curier sau ridicare personal de la sediu);

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Anyoli” inainte de a trimite comanda.

 Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.Pentru alte informatii, te rugam sa ne contactezi: info@anyoli.ro