Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Povestea Anyoli - povestea daruitorilor de emotii

“It is when you give of yourself that you truly give.” Khalil Gibran

Mi-am dorit dintotdeauna sa fac lucruri care sa ii ajute pe cei din jurul meu. Lucruri care sa faca o diferenta si care sa persiste. Acest gand s-a transformat, de-a lungul anilor, intr-un motor ce ma motiva sa ajung, mereu, mai departe, indiferent de provocari.

Eu sunt Nadia Visan, fondatoarea Anyoli Romania, iar povestea acestui brand este si povestea mea, deoarece odata cu nasterea Anyoli s-a nascut si in mine o alta motivate, un alt destin si mi s-a daruit o noua menire, aceea de mesager al emotiilor.

Inceputurile Anyoli – intre vis si realitate a stat doar un mesaj de la Divinitate

Am simtit mereu ca intre mine si Dumnezeu exista o relatie aparte. Desi nu il vad, il simt pretutindeni langa mine. De fiecare data cand am cautat raspunsuri, mi le-a oferit, de fiecare data cand ceream ajutor, mi l-a dat, si de fiecare data cand aveam nevoie de ascultare si intelegere, El a fost langa mine. Datorita acestei relatii speciale, numele Anyoli m-a ales pe mine, desi poate suna a cliseu.

Am cautat mereu sa impart fericire in jur si sa pot oferi oamenilor modalitati prin care sa daruiasca emotii sincere. Tocmai din acest motiv, am cerut in nenumarate randuri un raspuns de la Divinitate la intrebarea: cum pot ajuta oamenii sa isi declare aprecierea si dragostea fata de cei dragi?

In final, dupa multe rugaminti, am primit raspunsul intr-o dimineata de Martie cand noaptea se ingana cu ziua. Vis sau realitate, cineva mi-a soptit la ureche un cuvant si impinsa de destin m-am trezit si am notat pe agenda cuvantul “Anyoli”. Nu mai auzisem niciodata acest cuvant, imi era complet nou. Urma sa aflu de la designerul din India ca Anyoli inseamna „Mesagerul lui Dumnezeu”.

Cautand pe Google si alte lucruri legate de Anyoli am gasit si o piatra ce se numeste Aniolite, o piatra tamaduitoare, de o frumusete aparte, ce face legatura intre minte si inima. Atunci am stiut ca acel nou „ceva” o sa fie legat de bijuterii, eu fiind pasionata de mult timp de ele si stiind o multime de informatii.

Am realizat ca nimic nu este intamplator, totul are loc cu un scop si am decis sa urmez indiciile ce mi se aratau in acest joc frumos al vietii mele. Astfel, au aparut, rand pe rand, si restul detaliilor. Am stiut, din prima clipa, ca Anyoli este un nume puternic, deosebit care cuprinde taine pe care doar le banuiesc.

Anyoli aduce cadouri cu suflet

Stiam ca Anyoli trebuia sa fie un mesager al emotiilor, al fericirii. Stiam ca menirea acestui brand este de a-i ajuta pe oameni sa se conecteze si sa isi declare sentimentele. Asa am inceput sa ma gandesc ca in intreaga lume sunt persoane ce cauta sa daruiasca ceva unic. Chiar daca darul perfect nu exista, exista metode prin care ceea ce daruiesti devine perfect. Si ce poate fi mai frumos si original decat sa oferi o parte din sufletul tau alaturi de obiectul pe care il alegi? In cazul Anyoli, obiectul fiind o bijuterie din materiale pretioase si semipretioase.

Cum putem oferi o parte din sufletul nostru?

Folosind ceea ce faceam de ani buni dar, adaugand inca ceva pe deasupra. Sunt doctor in promotionale, iar acest lucru inseamna, pe scurt, a da nastere la daruri personalizate.

Cu Anyoli insa, voiam si simteam ca pot sa fac un pas in plus. Asa m-am decis sa ii ajut pe cei din jurul meu sa simta exact ceea ce simt eu de fiecare data cand fac un dar, acea dorinta de a nu fi uitat, de a ramane in amintirea celui caruia ii ofer o emotie.

Aici a intrat in poveste tehnologia noastra moderna prin care poti literalmente incarca, in orice obiect, mesaje catre cei dragi - text, foto, video, link sau document tip Biblia. Iar acestia le pot citi cu o atingere a cadoului de telefonul mobil. Asadar, fiecare dar Anyoli poate fi încarcat cu o parte din sufletul tau, transformandu-se astfel intr-un cadou viu. Pentru ca daruim cu adevarat atunci cand daruim o parte din noi.

Anyoli – bijuterii cu stocare inteligenta

Dupa cum spuneam, universul conspira si, iata-ne aici. In visul meu, al cadourilor cu suflet, ce acum s-a transformat in realitate. Te astept, alaturi de mine, sa construim Universul daruitorilor cu suflet.

A darui inseamna a cladi punti invizibile intre oameni care creeaza conexiuni intre suflete pe termen nelimitat. Noi credem ca o atentie oferita din adancul inimii nu cunoaste notiunea timpului, ea reuseste sa persiste invingand trecerea lui. Un astfel de cadou ramane vesnic proaspat, asezandu-se, mai inainte de toate, in mintea si sufletul destinatarului. Un asemenea cadou este viu datorita capacitatii de a da nastere unor emotii sincere. Are puterea de a-si potoli setea din fantana lacrimilor de bucurie si se hraneste cu rodul zambetelor ori de cate ori este purtat. Cadoul viu traieste si isi dedica existenta unui singur scop, acela de a umple de culoare si voie buna viata persoanei la care a fost predestinat.

Anyoli este despre iubirea de a darui

„Love to give” este legea care guverneaza universul Anyoli. Cele mai insemnate daruri sunt acelea in care daruiesti un strop din propria-ti fiinta cand impachetezi si o farama din suflet alaturi de obiectul daruit. Cand oferi, o faci pentru ca iubesti sa daruiesti si altora din bucuria ta, pentru ca bucuria altora este cea mai pretioasa hrana spirituala. Un cadou dezinteresat care nu asteapta nimic in schimb, sporeste in valoare si frumusete.

Totodata, pune in lumina frumusetea sufletelor implicate si puterea de a crea un arc peste timp, distanta si oameni, legand prin punti nevazute persoane carora vrei sa le multumesti cu ocazia aniversarii, la ceas de sarbatoare sau fara un prilej calendaristic, cand vrei sa-ti manifestezi aprecierea, recunostinta si iubirea in cel mai sincer mod. Fie ca acest cadou sa-ti fie zilnic izvor de fericire si speranta, leac de dor si de tristete, prilej de zambete si incantare si calauza spre descoperirea placerii de a darui dezinteresat o parte din tine!