Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

TOP Idei de cadouri zi de nastere/ onomastica pentru femei si barbati

Data: 08/11/2021 | Timp de citire: 10 minute | Vizualizari: 4153


Ziua de nastere/ onomastica este prilejul ideal pentru a oferi un cadou - fireste, putem face asta fara niciun motiv, insa o zi de nastere ne creeaza contextul perfect pentru a face mai multe daruri. Cei din jurul nostru - indiferent daca vorbim despre mama, tata, sotie sau iubit - contribuie la toate reusitele noastre, la oamenii care suntem astazi. 

De aceea, cand e ziua celor din jur, e datoria noastra sa le oferim, pur si simplu, un „multumesc” sincer, din inima. Asa ca, daca esti in cautare de idei de cadouri pentru barbati sau…idei cadouri femei zi de nastere, ai ajuns in locul potrivit: ti-am alcatuit ghidul de care ai nevoie pentru cadoul ideal. 

 

Cum alegi cadoul perfect pentru ziua de nastere sau onomastica?


In alegerea unui cadou pentru ea sau cadou pentru el trebuie sa tii cont de mai multe aspecte: personalitatea „destinatarului”, pasiunile sale, varsta pe care o are si relatia dintre voi doi. Si iata inca doua lucruri de care sa tii cont: 

stabileste in avans bugetul si fa un plan pentru cadou; asigura-te ca depui efort si nu iei un cadou superficial

pregateste cadoul din timp si nu il procrastina pana in ultimul moment. 

 

Cadouri de  ziua de nastere/onomastica pentru femei avand in vedere relatia sociala


Sa vizualizam urmatoarea situatie: vrei sa ii faci Ei un cadou - poate fi vorba despre mama, iubita sau sotie. Dar…ce sa ii cumperi femeii care pare ca are totul? La intrebarea „ce isi doresc femeile?” nici noi n-am gasit, inca, raspuns, dar putem incerca o varianta: isi doresc implicare. De aceea, trebuie sa te asiguri ca tii cont de relatia sociala dintre voi, pentru a face un cadou suficient de intim - dar nicidecum deplasat. 

 

Cadouri de ziua de nastere/onomastica pentru iubita sau sotie

Sotia sau iubita - partenera ta merita ce e mai bun in fiecare zi. Dar cu atat mai mult de ziua ei, in care intreg Universul ar trebui sa jogleze in asa fel incat sa-i faca pe plac. Inainte sa te pui pe cautat idei de cadouri pentru iubita de ziua ei, intreaba-te urmatorul lucru: ce pot sa ii ofer astfel incat sa isi aduca aminte de mine constant? 

Uneori, poate fi vorba de un parfum - poate o editie limitata a parfumului ei favorit. Ori un ceas identic cu al tau, insa feminin. O excursie in doi nu e o idee de lepadat, si nici o bijuterie - ia in calcul sa oferi o bijuterie inteligenta, care va stoca amintirile voastre. Si asa oferi in dar nu doar un cadou: oferi o poveste.

Cadouri de  ziua de nastere/ onomastica pentru mama

Daca ai putea striga, cu o portavoce imensa, un singur cuvant pentru Mama ta, care ar fi acela? Noi credem ca pe buze ti-ar tremura usor acest cuvant: „Multumesc”. Mama merita Lumea - si chiar de nu i-o poti oferi in dar, poti sa te asiguri ca ii oferi in fiecare an de ziua ei un cadou pe masura. Lasa deoparte cadourile infime - merita mai mult. 

Gandeste-te: mama ta merita relaxare si odihna. Ofera-i un moment de rasfat la spa, de exemplu. Ori, poate se plange de luni de zile ca telefonul ei nu mai functioneaza - fii atent la nevoile pe care le are, chiar daca nu le verbalizeaza mereu. O bijuterie e intotdeauna un cadou perfect pentru mama - mai ales daca vine de la tine, aceasta va fi profund impresionata de cadoul tau. 

 

Idei de cadouri de  ziua de nastere/ onomastica pentru fiica

Fiica ta e intotdeauna acolo pentru tine - si cand te uiti la ea, te vezi, probabil, pe tine. O versiune mai tanara, mai fericita si pura a ta, nu? De aceea, cadoul pe care i-l faci trebuie sa fie jovial, delicat si efervescent - fix cum e ea. Tine cont de pasiunile ei: ii place sa se machieze? Ofera-i un curs de machiaj. E pasionata de bijuterii? Ofera-i niste cercei inteligenti. Nu uita: si varsta fiicei tale conteaza. Asigura-te ca faci cadoul potrivit pentru varsta pe care o are. 

Idei de cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru nepoata

Nepoata ta devine, inca din momentul in care se naste, tot un fel de fiica - o protejezi si o rasfeti intocmai ca parintii ei. Asa ca, atunci cand vine ziua ei aniversara/ onomastica, fa-i un cadou care sa raspunda dorintelor ei. 

De multe ori, copiii vin cu dorintele cele mai intense la unchi si matusi, nu la parinti - asa ca fa-i pe plac. De ziua ei, rasfat-o putin mai mult. Nu uita: canile cu „cea mai buna nepoata” nu sunt o varianta de cadou. 

 

Cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru sora/ cumnata

Daca esti in cautare de cadouri pentru sora sau cumnata ta (care e, de fapt, tot un fel de sora pentru tine), tine minte: e in regula sa intrebi „ce iti doresti?”. Totusi, daca vrei sa mergi la sigur cu un lucru, iti garantam ceva: nu e in regula sa oferi bani. Chiar daca e tentant. Mai degraba, transforma banii intr-un voucher cadou la magazinul ei favorit de haine sau carti. Nici un voucher la un salon de cosmetica nu i-ar displacea, cu siguranta. 

 

Cadouri de  ziua de nastere/ onomastica pentru colega/ sefa

Petreci cu ele peste 8 ore pe zi. Asa ca probabil le cunosti deja dorintele - de cate ori in pauzele de munca nu se uita la…genti? Sau la vreun ceas nou aparut. De aceea, tine cont de dorintele lor - si ia in calcul si nevoile lor de la birou: daca sunt extrem de pasionate de planificare: fa-le cadou o noua agenda, de exemplu. 

 

Idei de cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru nasa/ fina

Nasa/ fina ta merita, fireste, tot ce e mai bun - iar un cadou e modul ideal in care poti spune „pe mine te poti baza mereu”. Daca nu vrei sa faci un cadou clasic, precum o geanta sau un ceas, poti opta pentru un cadou care sa implice ambii parteneri - o sesiune la spa, de exemplu. Insa nu uita: vrei sa iti arati recunostinta printr-un cadou, asa ca fa-l sa conteze. 

 

Idei de cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru o prietena 

Prietena ta cea mai buna e tot un fel de „suflet-pereche”, daca stam sa ne gandim. De aceea, cadoul pe care i-l faci trebuie sa fie personal, cu sens, nicidecum un cadou standard si plastic. O bijuterie personalizata e modul ideal prin care poti spune „sunt alaturi de tine la fiecare pas” - iar daca e o bijuterie inteligenta, chiar o poate spune (la propriu). 

Cadouri de  ziua de nastere/ onomastica pentru barbati tinand cont de relatia sociala


Cine nu a facut pana acum cadouri unui barbat poate fi tentat sa spuna ca „sigur e mult mai usor decat in ce priveste femeile”. Ei bine, ai fi surprins: sa gasesti idei de cadouri pentru barbati nu e deloc munca usoara. Insa vrem sa iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri pentru barbati in functie de relatia sociala dintre voi, pentru ca acest aspect e cel mai important. 

 

Cadouri de ziua de nastere pentru sot sau iubit

El. Stalpul, curajul, increderea. Uneori - poate, de multe ori, jumatatea rationala. Caci pe tine te fura emotiile mai usor. Cand vorbim de un cadou ideal pentru sot sau iubit, vorbim despre un cadou diferit. Adica, nu ii oferi ceva ce i-ar face cadou parintii lui, de exemplu. 

Gandeste-te la pasiunile pe care le are: cand era mic, poate voia sa faca…off-road! Ii poti oferi cadou o astfel de experienta. Ori, daca iubitul tau gusta din romantismul tau, ii poti oferi niste butoni inteligenti, personalizati cu povestea voastra - asa, te va purta mereu…la mana lui. Si in gand, fireste. 

 

Cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru bunic

Bunicul tau e cel care te-a rasfatat poate cel mai mult. De aceea, acum e randul tau sa il rasfeti: ofera-i scaunul acela de masaj pe care poate „nu se indura” sa dea el banii. Sau si mai bine - trimite-l intr-o vacanta de cateva zile. De cat timp nu a fost el intr-una? Ori poate, nu a fost niciodata. 

 

Idei de cadouri de ziua de nastere/ onomastica pentru frate

Fratele tau - pazitorul, ajutorul, prietenul tau cel mai bun. Indiferent daca e mai mic sau mai mare decat tine, fratele mereu va fi umarul tau de sprijin, nu? Asa ca fa-i un cadou care sa conteze - si nu, nu ne referim la o cana cu „cel mai bun frate din lume”. Ia-i un portofel elegant sau poate o noua husa pentru laptopul lui. Nici un smartwatch nu credem ca l-ar deranja, iar bijuteriile pentru barbati sunt o alegere si mai excelenta, de-a dreptul premium. 

Cadouri pentru ziua de nastere/ onomastica pentru tata

La bine si la rau, nu? Asa e relatia cu tata. Poate e chiar modelul tau in viata. Un lucru e cert: tatii chiar merita cadouri deosebite. El iti va spune ca „nu isi doreste nimic”, dar cu siguranta nu e asa - indiferent de cadoul pe care il faci tatalui, asigura-te ca este ceva unic, premium, calitativ cu adevarat. De multe ori, parintii „nu se indura” sa dea banii pe lucruri pentru ei, pentru ca ti le ofera tie. Asa ca ramane datoria ta sa investesti in lucruri calitative pentru ei. 

 

Cadouri pentru ziua de nastere/ onomastica a unui prieten

Cum era acea zicala englezeasca, „partners in crime”? Sigur asa e si relatia dintre tine si prietenul tau cel mai bun - si la el ar trebui sa fie usor sa ii faci un cadou, pentru ca poate il cunosti mai bine ca oricine. 

Fii atent la dorintele si nevoile pe care le mentioneaza de-a lungul anului: cu siguranta ti-a spus pana acum ca…ar vrea o drona. Sau ca i-ar placea niste casti mai performante. Poti face chiar un cadou despre care doar voi doi sa stiti: o bijuterie personalizata. 

Idei de cadouri de ziua de nastere a unui coleg de birou

Colegul tau de birou e si cel cu care probabil razi cel mai mult in timpul zilei, dar cu care imparti si greul. Si task-urile dificile. Asa ca fa-i un cadou care sa-i faca mai usoara viata la birou: poate un planner profesionist sau niste casti care anuleaza zgomotul. Iar ca sa nu se mai planga ca are o calitate tare proasta a camerei web, fa-i un cadou si schimb-o. Sau…ce zici de un scaun de birou premium? Caci tot se plange de dureri de spate. 

 

Cadouri pentru ziua de nastere/ onomastica a nasului/ finului

Nasul/ finul tau devine ca un frate. Parte din familie, nu? De aceea, asigura-te ca faci un cadou cu sens: poti implini o dorinta care ti-a fost mentionata de-a lungul anului, de exemplu, fie ca e vorba despre un portofel din piele sau un ceas inteligent. 

 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou de ziua de nastere/ onomastica?


Oare de cate cuvinte e nevoie ca sa spui diferit…„te iubesc”, „multumesc” ori „imi amintesc atunci cand..”? Uneori, nici macar nu e nevoie de cuvinte. E nevoie de emotie transmisa asa, pur si simplu. De altceva. De aceea, pentru noi, o bijuterie inteligenta asta face: aduce emotie. Pur si simplu si nimic mai mult. Iata de ce o bijuterie inteligenta e cadoul ideal pentru ziua de nastere:

- desi e un cadou material, acesta se transforma, in timp, in amintire.

- e pur si simplu memorabil, unic, inedit. Cum nu mai are nimeni.

- e un cadou personal si intim care spune „eu chiar ma gandesc la tine”

- poate fi personalizat oricum vrei tu, cu mesaj text, poza, video, audio, link sau documente ce pot fi vazute doar atingand telefonul de bijuterie.