Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Scrisoare deschisa catre lume de Dragobete

Data: 24/02/2022 | Timp de citire: 2 minute | Vizualizari: 12335


Mai mult ca niciodata, astazi, din spatele unei tastaturi, dar cu inima inradacinata in speranta, iti scriem, de Dragobete, draga noastra lume. 

Iti scriem pentru ca Anyoli a fost creat ca sa iti aminteasca, draga lume, de lumina. 

Iti scriem pentru ca in tine vrem sa asezam mai bine sute de milioane de bucati de suflet. Dar, ca sa facem acest lucru, noi avem nevoie de tine intreaga, stralucitoare, infloritoare. 

De ce de ziua iubirii iti scriem tocmai tie, lume mare, o declaratie de iubire? 

Pentru ca, azi, tu, lumea noastra mare, tu ai nevoie de iubire si tu ne chemi in cea mai frumoasa misiune - aceea de a ajuta omenirea sa isi deschida sufletul si sa creada. Sa creada ca putem sa semanam dragoste, lumina, speranta si credinta. 

Putem. 

Stim, vremurile sunt complicate pentru tine, lumea noastra draga, dar aici, la Anyoli avem o teorie - pe care poate ca ai mai auzit-o. E bine sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa fii mesager al binelui. Noi nu stim altfel, chiar daca da, altii stiu. 

Pactul nostru este sa te semanam cu lumina, sa te deschidem, sa te implinim prin bucurie, prin recunostinta, prin pace, prin dragoste. 

Draga noastra lume, iti promitem, aici si acum, ca vom fi prezenti, in toate momentele in care o sa ai nevoie de noi. 

Iti vom sarbatori cu aplomb si recunostinta zilele de sarbatoare, eroii si eroinele.

Iti vom canta sufletul si iti vom duce mai departe, din inima in inima, povestile, crampeiele de emotie ce ne fac, fundamental, sa traim. Sa traim cu adevarat in gratitudine si mister. Crampeiele ce ne ajuta sa ne vedem maretia si frumustea.

Iti vom recunoaste toate micile tribulatii de fericire. Fiecare zi de vara, fiecare fosnet de frunza, fiecare zgomot de val. 

Vom avea grija sa le amintim oamenilor ca au nevoie sa isi spuna unii altora ce simt, cum simt si de ce. 

Vom avea grija sa le aratam prin tot ceea ce facem, ca e bine sa se ridice deasupra adversitatilor si sa constientizeze ca, fara celalalt, uniti, suntem putin. Prea putin. 

Iti vom fi mesageri de lumina si tiitori de suflet. 

Draga lume, de Dragobete, eu, Anyoli, iti scriu ca sa iti spun ca ai in noi un aliat puternic. 

Stim ce avem de facut -  sa te tinem imbracata cu suflet. Cu sufletele noastre. 

Doar asa, tu, lume, vei putea inflori. Cu noi. Inalti, demni, plini de iubire.

Cu iubire, 

Anyoli