Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Pecetluirea legaturilor prin daruri vii - doi butoni, o poveste

Timp de citire: 4 minute | Vizualizari: 546


Suntem perechi in Lume. Asta nu mai e un secret. Si nu doar noi, ci si restul animalelor, plantele, totul e facut sa fie impartit la doi. Ramanem extrem de importanti individuali, insa cand suntem perechi, putem cuceri lumea. Unde-s doi, puterea creste - nu asa am invatat inca din jocurile copilariei? Asa sunt si butonii pentru camasa. 

De fapt, un singur buton nu ti-ar deservi la nimic. De aceea butonii formeaza o pereche indestructibila - care inseamna mult mai mult decat ai crede. Butonii pecetluiesc legaturi - si sunt totodata un simbol al legaturilor dintre noi: puternice, inseparabile, indestructibile. Credem ca merita sa povatuim mai mult despre acest accesoriu. 

 

Cadoul viu pentru el


Desi pot fi cu succes purtati atat de femei, cat si de barbati, in prima parte a povestioarei noastre vrem sa ne legam de sexul masculin. Butonii sunt cadoul-viu ideal pentru El - indiferent daca vorbim de tata, de partener, de frate. Sau poate pur si simplu despre un partener de afaceri. Motivul? Butonii ascund atat de multe semnificatii! Sa oferi unui adolescent prima lui pereche de butoni pur si simplu spune „esti barbat acum”. 

Un barbat rafinat va aprecia intotdeauna o pereche impecabila de butoni. Iar cand vine vorba de butonii-vii, stim cu certitudine un lucru: oferi o poveste purtata la camasa. Isi va aminti de tine in timpul tuturor sedintelor. Iar noi credem ca asta e declaratia suprema de dragoste - sa se gandeasca la tine cand e ocupat. 

Asa cum o pereche de butoni reuneste doua parti separate ale mansetei, asa butonii Anyoli reunesc doua lumi - cea eleganta si scrobita si cea blanda si plina de semnificatii a mesajelor transmise direct, din suflet. Un mesager al admiratiei, al urarilor de bine, al incurajarilor - Anyoli insufleteste butonii si pecetluieste legaturi - de prietenie, de iubire, de afaceri. Pentru ca asa fac toate mesajele cu suflet - te tin aproape. Ca butonii vii. - Nadia Visan, sufletul butonilor vii de la Anyoli 

Desigur, dupa cum spuneam, butonii sunt cadoul ideal si pentru Ea - daca ea este femeia puternica, independenta, care si-a croit drumul in lume singura. Si care si-a croit Lumea singura. Vezi cat de fascinanta este semnificatia butonilor? Pot reprezenta masculinitatea, puterea, cresterea, evolutia - insa pot semnifica ce vrei tu sa semnifice, daca alegi sa incorporezi in ei o poveste. Un mesaj, o fotografie. Un gand.

Sunt o persoana ce cauta permanent emotii pure si cauta sa daruiasca bucurie oamenilor din jurul ei. Si cum altfel poti bucura un om decat oferindu-i o parte din tine, o parte din sufletul tau? Asadar, am pornit de la premisa ca, desi nu exista un cadou 100% perfect, exista posibilitatea de a putea insufleti cu o poza, un mesaj, un video sau chiar Biblia, o bijuterie, astfel incat destinatarul sa te aiba aproape, indiferent de situatie sau distanta. 

Folosisem sistemul NFC inainte de a ma gandi la acest nou proiect ce poarta numele de Anyoli si cu ajutorul lui am reusit sa imi indeplinesc „menirea” de a fi mesagerul bucuriei. Tot ce trebuie sa faci este sa atingi bijuteria de telefon, iar datorita sistemului NFC incorporat in telefoanele de ultima generatie, destinatarul poate vedea ceea ce tu iti doresti sa transmiti. - Nadia Visan, sufletul Anyoli

La Anyoli, am incorporat in butonii-vii trei pietre semnificative: Onixul, Ochi de tigru si Lapis Lazuli. Am ales Onixul deoarece semnifica puterea si sprijinul; Ochi de tigru este piatra curajului si energiei, iar Lapis Lazuli - o piatra hipnotizanta prin culoarea ei - este simbolul echilibrului. Putere, curaj si echilibru - trei coordonate care ne guverneaza vietile si de care avem in permanenta nevoie. 

Despre butoni mai putem mentiona un singur lucru - apoi te lasam sa le descoperi chiar tu magia. Butonii marcheaza legatura, conexiunea dintre oameni. Nu poti pierde un buton, nu? Daca il pierzi, celalalt devine vag inutil - nu mai poate fi folosit ca atare. Asa sunt si relatiile cu unii oameni. Daca ii pierzi, va deveni tot mai greu. Asa ca butonii sunt, pur si simplu, o metafora pentru relatiile inter-umane: trebuie sa lupti ca sa le pastrezi vii - trebuie sa lupti ca butonii sa nu se separe, sa ramana impreuna cat mai mult timp. Uniti intr-un dans al rafinamentului si familiaritatii care cucereste. Perechea de butoni, la fel ca relatiile interumane, trebuie intretinute, ingrijite: ele nu se pot pierde, ruina și mai ales, uita. 

Conexiunea este puntea invizibila care face legatura intre doua sau mai multe suflete. A gasi persoana cu care sa simti ca ai o conexiune este din ce in ce mai greu in zilele noastre. De aceea, dorim sa ajutam oamenii sa isi solidifice conexiunile astfel incat sa nu se piarda, sa nu se ruineze si mai ales sa nu se uite. - Nadia Visan