Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Idei de Cadouri de Craciun pentru iubita sau sotie

Data: 10/12/2021 | Timp de citire: 10 minute | Vizualizari: 10567


Fara indoiala, iubita sau sotia ta merita ce e mai bun, indiferent de ocazia. Dar atunci cand trebuie sa te decizi la cadoul perfect pentru ea, poate fi dificil sa gasesti ceva la fel de special ca si ea. Craciunul este o sarbatoare de familie, o perioada plina de bucurie si apreciere, pe care trebuie sa o petreceti alaturi de cei dragi. Cadourile nu pot insa lipsi, stiti prea bine, iar daca vreti sa faceti o impresie buna cuiva special, noi venim in ajutor cu  idei gata pregatite sa aduca emotie in randul persoanelor iubite.

 

Detalii importante in alegerea unui cadou de Craciun pentru iubita sau sotie


Nu poti pleca nepregatit intr-o asemenea incercare - iar ce stim noi cel mai bine, aici, la Anyoli, este sa iti impartasim secretele daruitorilor profesionisti si sa te ajutam sa gasesti cele mai inpirate idei de cadouri pentru ea, astfel incat sa o faci sa se simta iubita, apreciata, unica, ascultata, vazuta, sprijinita. 

cele mai importante detalii pe care e bine sa le retii atunci cand alegi un cadou pentru iubita sau sotie sunt: intentia cu care daruiesti cadoul si intensitatea sentimentului ce se ascunde in spatele darului. De aceea, retine urmatoarele trei tipsuri care transforma aproape orice dar in unul deosebie: 

  • daruieste oricand fara sa astepti nimic in schimb
  • cand daruiesti, fii foarte atent la lucrurile care sunt importante pentru ea - conecteaza-te la dorintele ei
  • daruieste cu poveste - ai grija ca darul ca aiba o semnificatie aparte si sa fie exclusiv pentru ea

 

Idei de cadouri de Craciun pentru iubita tinand cont de stadiul relatiei


Evident, nu ii vei darui un inel cu diamante in prima luna de relatie sau o carte de bucate. E de ajuns sa asternem aceste doua idei una langa cealalta ca sa iti dai seama ca…timingul este important. Onoreaza fiecare moment si abtine-te de la a sari peste etape oricat de tentant ar fi. Iti lasam in randurile ce urmeaza cateva idei din care sa te inspiri in alegerea darului potrivit in functie de momentul in care relatia voastra se afla. 

 

Idei de cadouri de Craciun pentru iubita daca sunteti la inceput

Ce parere ai de o cina romantica in seara de Ajun sau de impodobitul bradului cu globuri personalizate? sau de un cos cu produsele cosmetice favorite sau parfumul preferat?  Pentru primul an de relatie, cadourile romantice sunt cele mei potrivite - sunt jucause, simpatice, dar incorporeaza si promisiunea de seriozitate.

Daca prefera bijuteriile, atunci ai deja raspunsul la aceasta intrebare - evita inelele, acestea se daruiesc daca vin cu marea intrebare; alege bratari sau coliere, cu pietre semi-pretioase daca stii ca le prefera. mai mult, daca te decizi la o bijuterie inteligenta, vei putea sa o personalizezi cu un mesaj amuzant sau profund, in functie de personalitatea ei si in functie de modul in care voi doi interactionati cel mai adesea. 

Arunca un ochi in colectiile noastre speciale si vezi ce ai putea sa ii lasi iubitei tale sub brad.

Cadouri de Craciun pentru iubita dupa o relatie de 1 an

Deja ii cunosti gusturile, ti-a si impartasit, probabil, ce si-ar dori sa primeasca de Craciun. Dupa un an de relatie, foloseste Craciunul drept prilej de consolidare a legaturii voastre:  ai putea sa o surprinzi cu o escapada scurta la munte - daca ii place sa schieze, petreceti o zi pe partie; daca nu stie, poate ca isi doreste sa invete. Daca nu e o impatimita a muntilor si a zapezii, puteti petrece o seara romantica intr-o cabana.

O seara la teatru sau la opera in orasul ei favorit, o oprire intr-un targ de Craciun faimos sau, de ce nu, un worshop in care ar putea sa isi creeze propriul parfum sau propria ciocolata. Sau…o bijuterie inteligenta cu o scurta recapitulare a povestii voastre de dragoste: fotografii, locuri in care v-ati intalnit, melodia pe care ati dansat prima data, coloana sonora a primului film pe care l-ati vazut prima data impreuna, in calitate de cuplu? Suna…altfel? Daca da, atunci ti-am raspuns la intrebare.

Idei de cadouri de Craciun pentru iubita dupa mai mult de 3 ani

Daca au trecut trei ani de cand sunteti impreuna, cadoul potrivit pentru aniversarea relatiei poate consta intr-un calendar cu fotografii care fac parte din amintirile voastre. Alege-le pe cele mai semnificative si foloseste-le pentru a personifica lunile anului.

O evadare din cotidian este la fel de inspirata: alege un loc romantic, o cabana sau o vila de la mare sau de la munte, unde puteti petrece un weekend de neuitat. Poti pregati o cina romantica de unul singur - astfel incat sa vada ca ai depus efort sau poti alege o sesiune de masaj, astfel incat sa ii vii in ajutor si sa o ajuti sa atenueze stresul acumulat peste an.

Sau daca tot am mentionat de daruri personalizate, mergi mai departe si alege pentru ea o bijuterie inteligenta din colectiile noastre - nu doar ca este realizata din aur sau argint de calitate si contine pietre semi-pretioase sau perle naturale, o poti personaliza cu mesaje a caror semnificatie doar voi o cunoasteti. 

Idei de cadouri de Craciun pentru sotie


Sotia ta merita sa fie rasfatata, iar un dar ideal de Craciun intruneste toate aceste atribute - este deosebit, este personalizat, i se potriveste pentru ca raspunde intocmai dorintelor si nevoilor ei (la care ai fost atent peste an), o ajuta sa treaca peste incercarile pe care le-a resimtit de-a lungul anului, o poate sprijini in luarea unor decizii sau ii poate aduce aminte cat de minunata este si cat de mult inseamna pentru tine.Daca are un job stresant si o vezi mereu nelinistita, poate ca o zi de spa e exact de ce are nevoie. Sau poate o sesiune de echitatie daca ii plac caii si echitatia in general i se va potirivi de minune - se va contopi cu natura in timp ce calul o va plimba pe plaiuri mioritice romanesti. Sau o bijuterie inteligenta in care sa aduni toate lucrurile pe care ai vrut sa i le spui insa mereu se ivea cate ceva care te impiedica. 

 

Idei de cadouri de Craciun pentru sotie in primele luni de casnicie

Daca ii plac bijuteriile si pietrele semi-pretioase, nu mai sta pe ganduri - ai un shop intreg din care te poti inspira. Dupa ce te-ai decis ce mesaj vei incarca in bijuteria inteligenta, alege piatra care crezi ca i se potriveste cel mai tare - Ochiul de Tigru aduce curaj, Onixul e pentru protectie si putere, Piatra-Lunii intareste intuitia si transforma visele in realitate, Opalul ranforseaza seductia. Le poti descoperi aici.

Toate produsele noastre sunt realizate manual, astfel incat emotia sa ajunga la tine prin grija si atentia noastra la detalii. Cu toate acestea, pot exista diferente de culoare sau textura intre prototip si produsul final comandat. Emotiile sunt resimtite diferit, iar unicitatea oamenilor, exact ca si in cazul bijuteriilor noastre, este evidentiata de acest lucru.

 

Idei de cadouri de Craciun pentru sotie in primul an de casnicie

Cadoul de aniversare a casatoriei este un simbol prin care iti arati respectul si aprecierea fata de longevitatea si frumusetea unei casnicii.

Acesta trebuie sa fie destul de personal si in acord cu anul de celebrare a casatoriei. De la aniversarea casatoriei de 1 an, cea de hartie, pana la cea de diamant (de 60 de ani), darurile cele mai potrivite sunt cele care simbolizeaza iubirea, intelegerea reciproca si armonia. Asadar, orice intra sub aceasta umbrela se potriveste, noi iti recomandam favoritul nostru - colierul cu perle naturale Victoria, creat pentru femei puternice, cu energie deosebita.

Un simbol puternic inradacinat in maternitate si feminitate, perlele ofera frumusete, intelepciune, compasiune si loialitate; aduc speranta si forta interioara. Cu puternic rol protector, perlele atrag noroc si bunăstare, amplifica sentimentul de dragoste, de incredere in sine si in propriile forte, indeparteaza teama. 

Idei de cadouri de Craciun pentru sotie dupa primii 3 ani de casnicie

Trei ani de casatorie marcheaza nunta de piele. Pielea este simbolul unei povesti de dragoste ce incepe sa fie solida cand anii incep sa se tabaceasca. 

Alege un dar care sa fie in ton cu tematica sarbatorita - daca aveti trei ani si “pielea incepe sa se tabaceasca” alege o curea, bretele, ceva din piele care sa va aminteasca mereu cat de important este acest element in vietile noastre. Poti merge mai departe si ii poti darui un set de lotiuni pentru “bataturi” sau o vizita la un salon de masaj. Dincolo de aerul jovial al darurilor, nu uita ca e important ca sotia ta sa stie cat de mult insemni pentru ea.

Alege o pereche de butoni din aur, cu pietre semipretiose. Asa cum o pereche de butoni reuneste doua parti separate ale mansetei, asa butonii Anyoli reunesc doua lumi - cea eleganta si scrobita si cea blanda si plina de semnificatii a mesajelor transmise direct, din suflet. Un mesager al admiratiei, al urarilor de bine, al incurajarilor - Anyoli insufleteste butonii si pecetluieste legaturi - de prietenie, de iubire, de afaceri. Pentru ca asa fac toate mesajele cu suflet - te tin aproape. Ca butonii vii.

Idei de cadouri de Craciun pentru sotie dupa 10 ani de casnicie

La 10 ani de casnicie, deja aniversati nunta de tinichea sau de aluminiu. Denumirea poate parea ironica, daca te gandesti la tinichea ca la un material ieftin, dar o “tinichea” din aluminiu are marea calitate ca nu rugineste. Patina timpului nu o atinge.

Aniversarea de zece ani este considerata piatra de temelie pentru anii care vor urma. Si se marcheaza obligatoriu printr-o petrecere pe cinste, alaturi de rude si de prieteni.De ce sa nu faci aceasta petrecere de Craciun? Daruri potrivite corelate si cu Craciunul si cu cei 10 ani de casatorie sunt tabachera, bricheta, porttigaret, ceas, troller, portcard, geanta pentru cosmetice – toate din aluminiu, evident.

Poate fi un obiect cu un mesaj de suflet ori cu un simplu, dar eficient “Te iubesc”. Si da, poti inlocui aluminiul cu aur sau argint. Incearca o bratara sau un inel Anyoli ale caror mesaje le poti personaliza pana cand atingeti nunta de argint sau de aur. Nu ar fi frumos? 

Cadouri de Craciun pe care sa NU le faci niciodata iubitei sau sotiei


Primul pas este sa scoti de pe lista darurile pe care ti-ar placea tie sa le primesti si sa faci o lista a hobby-urilor, activitatilor si preferintelor sotiei tale. Avand aceasta lista, e bine sa tii cont in continuare si de obiectele pe care, in general, nu este bine sa le oferi, indiferent de ocazie.

Chiar daca poti crede ca orice dar va fi bine primit, exista, totusi, o lista de articole pe care e bine sa o eviti atunci cand esti in cautare de cadouri pentru o persoana de sex feminin:

  • Lenjerie intima: poate parea un cadou amuzant, insa pentru Craciun, nu este neaparat si potrivit;
  • Ustensile de bucatarie: daca nu este o impatimita a gatitului, e posibil sa se simta jignita de acest cadou;
  • Imbracaminte: chiar daca poti crede ca mergi la sigur cu o bluza pe care ai vazut-o in vitrina la mall, ei bine, doamnele sunt extrem de pretentioase la haine. 

 

De ce sa oferi o bijuterie cadou de Craciun iubitei?


Chiar daca darul perfect nu exista, exista metode prin care ceea ce daruiesti devine perfect. Si ce poate fi mai frumos si original decat sa oferi o parte din sufletul tau alaturi de obiectul pe care il alegi? In cazul Anyoli, obiectul fiind o bijuterie din materiale pretioase si semipretioase.

In general, atunci cand oferi o bijuterie, o faci pentru a crea o corelare intre simbolistica bijuteriei si ceea ce inseamna persoana respectiva pentru tine. Bijuteriile inteligente, acestea duc conexiunea la un alt nivel. 

In Romania, conceptul de „bijuterie inteligenta” a fost adus la viata de catre Nadia Visan, fondatoarea Anyoli.ro si il putem defini astfel: o bijuterie personalizata digital. Adica, desi nu e gravata, transmite un mesaj.

Cum e posibil? Nu, nu vorbim despre o utopie - ci doar despre bijuterii smart, care folosesc tehnologie patentata: atingi cu spatele telefonului piatra bijuteriei, iar apoi iti va aparea: mesajul de la cel iubit, cateva cuvinte, data la care v-ati cunoscut, fotografia voastra favorita. Practic, absolut orice mesaj poate fi transmis cu ajutorul unei astfel de bijuterii - la acest nivel a ajuns arta bijuteriei astazi. 

Vezi aici cum functioneaza. 

Motivul? Nimic mai simplu: unele momente merita mai mult decat o simpla bijuterie. Merita o bijuterie care sa spuna o poveste. Iar bijuteriile inteligente asta fac: spun „te iubesc” si „multumesc”, incarcandu-ne de emotie.