Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Idei cadouri de botez: Ce cadou inedit poti oferi adultilor, dar si copiilor?

Timp de citire: 12 minute | Vizualizari: 1257


Botezul reprezinta momentul crestinarii unui copil, ca legamant de daruire si incredintare a acestuia divinitatii. Treptata, de-a lungul timpului, de la ideea de scufundare a copiilor si adultilor in rauri si lacuri pentru renuntarea la pacat, in prezent botezul se realizeaza in Biserica, in cadite speciale, intr-un cadru festiv si intim in acelasi timp. 

Botezul nu mai este privit doar ca parte spirituala, ci are si o componenta moderna, bazata pe ideea de sarbatorire a momentului magic. Astfel, pe langa botez ca identitate spirituala, vorbim despre botez si la nivel de interconectare sociala. De aceea, pentru un botez reusit se aleg nasii, ca parinti spirituali ai copilului, se pregatesc petreceri si se fac daruri pentru a celebra un moment cu adevarat memorabil. 

Daca in celelalte privinte lucrurile tind sa fie clare, atunci cand vine vorba despre cadouri de botez, lucrurile iau o turnura interesanta pentru ca vei avea nevoie de daruri speciale, in conformitate cu delicatetea momentului.

 

Cum se alege cadoul de botez? 


Cadourile oferite la botez ar trebui in mod normal sa aduca bucurie si sa contribuie la a mentine mereu vie amintirea acestui moment. Cadourile oferite perintilor copiiilor ce urmeaza a fi botezati sunt insa, in cele mai multe dintre cazuri, orientate spre bebelusi. 

Este de retinut insa si faptul ca darurile nu trebuie sa vizeze utilitatea intotdeauna pentru ca in definitiv parintii se pot ocupa in regie proprie de nevoile copiilor, asa ca uneori trebuie introdus si criteriul unicitatii.

 

Cadouri uzuale oferite la botez 

De-a lungul timpului s-a creat o adevarata traditie cu privire la tipul cadourilor ce pot fi oferite la botez, iar din acest motiv elementul surpriza se pierde, iar darurile isi pierd si ele din insemnatate.

Cel mai adesea la botez sunt oferite cadou hainele pentru bebelusi, jucariile, cartile senzoriale sau bijuteriile. Chiar si la nivel de bijuterii insa, unde panoplia este atat de mare, sunt alese cadouri standardizate de tipul bratarilor si cerceilor. 

Nu lipsesc, desigur, cadourile in bani, insa acestea sunt impersonale si deloc memorabile. 

 

Cadouri deosebite oferite la botez 

Daca vrei sa oferi un cadou care sa fie memorabil atat pe moment, cat si mai tarziu in timp, ca o amintire draga a celebrarii inceputului vietii de crestin, atunci te poti orienta catre lucruri cu adevarat unice.

Bijuteriile inteligente Anyoli sunt o solutie perfecta pentru a fi oferite cadou in orice moment si cu atat mai mult la botez. Tehnologia NFC a bijuteriilor Anyoli este cea care delimiteaza perfect un dar uzual de un cadou special pentru ca aceste bijuterii iti ofera posibilitatea de a integra si un mesaj, alaturi de cadou in sine.

Bijuteriile Anyoli cu tehnologia NFC permit inregistrarea unui mesaj text, poza, video, audio, link sau documente de orice fel. Pentru a deschide mesajul si a se vizualiza continutul este necesar sa atingi bijuteria cu telefonul.

De asemenea, va fi nevoie ca datele mobile (internetul) sau WiFi-ul si NFC-ul sa fie pornite (unele telefoane au NFC automat pornit). Ulterior, dupa prima vizualizare a mesajului, acesta foarte fi accesat si offline.

Cu siguranta un astfel de dar nu va trece neobservat, iar el va pastra valoarea de-a lungul timpului, atat prin aspect, cat si prin prisma mesajului integrat care va dainui peste ani. In acest fel, oferi si un cadou unic, iar elementul surpriza nu se pierde, ci este cat se poate de prezent.

Pe langa bijuteriile Anyoli mai poti lua in considerare cadourile personalizate cu nume sau cu datele bebelusului (datele de la nastere), cadouri gravate sau produse tech.

 

Cadou pentru nasii de botez: ce cumparam adultilor?


Ca si in cazul cadourilor pentru copii, chiar si darurile pentru adulti necesita i alegere care sa vizeze aspectul unicitatii. In cazul nasilor de botez, pretentiile cresc si mai mult pentru ca spre deosebire de ceilalti invitati, acestia vor fi parintii spirituali ai copilului. Astfel, darurile trebuie sa fie importante si legate de insemnatatea spirituala, dar in acelasi timp, ar trebui sa fie sa fie unice si memorabile.

 

Cadouri speciale, personalizate 

Darurile personalizate sunt unele dintre cele mai bune optiuni de cadouri, asa ca poti opta pentru bijuteriile personalizate pentru el si ea, alese chiar din gama Anyoli. Pentru nasa de botez poti alege o pereche de cercei cu NFC sau o bratara inteligenta, iar pentru nas poti alege o pereche eleganta de butoni.

De asemenea, tot din gama darurilor personalizate poti alege tablourile, portretele sau chiar o poezie inramata care sa aiba legatura cu momentul special al botezului.

Obiecte casnice utile 

Adesea nasilor li se ofera, ca parte din traditie, chiar si obiecte casnice. Ai grija la utilitatea acestor obiecte si la caracterul lor modern pentru ca in prezent nu se mai pune atat de mult accentul pe vesela si seturi de pahare, cat pe tehnica de preparare a granei (sanatoase).

Astfel, un dispozitiv modern de preparare a hranei, o oală de tip multicooker sau un robot de bucătărie pot fi unele dintre cele mai bune alegeri pentru a fi oferite cadou naÈ™ilor tăi. 

 

Cadouri pentru parinti de botez


Daca darul este indreptat spre parintii de botez, ei bine va trebui sa faci alegeri cu adevarat inspirate. De cele mai multe ori, parintii isi amintesc de cadourile primite si le pastreaza peste ani pentru a le arata si copiilor lor. Exista o multitudine de idei pe care le poti implementa pentru parinti si care pot ramane o amintire frumoasa si peste ani.

 

Lanțișor cu pandantiv pentru mama

Lantisoarele cu pandantiv sunt un mod special de a-i trimite mamei copilului crestinat grija si aprecierea ta. Lantisoarele sunt fine si diafane si se potrivesc indiferent de stilul persoanei care le poarta, iar pandantivele pot fi alese chiar si in functie de preferintele acesteia. Exista o multitudine de lantisoare cu pandantiv in forma de inima, cruce sau floare sau chiar pietre naturale precum Onix sau Opal, din care vei putea alege modelul potrivit.

Butoni pentru tatic

Fireste, nici tatii nu ar trebui sa fie exclusi, asa ca daca vrei cadouri pentru el, poti alege o pereche de butoni cu mesaj care sa arate mereu impecabil si care sa poarte inauntru mesajul special dedicat din ziua botezului. Vei vedea ca indiferent daca tatal este sau nu purtator de bijuterii, el va aprecia enorm frumusetea unui astfel de dar cu o incarcatura sentimentala atat de mare.

Cadou fata pentru botez


In general, cadourile pentru fete sunt foarte expresive si au ramificatii in mai multe directii. Darurile pentru fete pot avea legatura cu hainutele, bijuteriile, jucariile sau orice alt produs specific varstei. 

 

Bijuterii din aur sau din argint

Pentru fetite, bijuteriile sunt unele dintre cele mai apreciate daruri, iar ca materiale se prefera aurul si argintul. De asemenea, pentru ca bratarile se pot pierde cu o mai mare usurinta, cerceii sunt alesi in cele mai multe dintre cazuri. Cerceii pot fi simpli, cu tortita sau pot avea modele speciale, existand nenumarate modele de astfel de bijuterii din care poti alege.

Mai exista si alte produse ce pot fi oferite cadou pentru fetite la botez, asa cum sunt urmatoarele:

 

Hainute cadou 

Hainutele sunt o alegere foarte buna pentru fetite, iar modelele moderne de hainute pot include personalizari si materiale calitative si speciale. Va trebui doar sa fii atent la marimi, deoarece copiii se dezvolta foarte repede, asa ca ar trebui sa alegi intotdeauna un produs cu o marime mai mare.

 

Alte cadouri utile

Accesoriile de par (clame, coronite etc.), seturile de joaca de bucatarie, papusile printese sau jucariile motrice sunt de asemenea o optiune foarte buna, gama de cadouri pentru fetite fiind cu adevarat ampla.

 

Cadou pentru botez baiat


Pentru baieti se potrivesc cel mai bine darurile tematice, adesea in legatura cu insasi tema botezului. Daca in cazul cadourilor pentru fete vorbim despre un noian de stralucire, in cazul baietilor vorbim despre o panoplie de idei la nivel de aventura si cunoastere. 

 

Hăinuțe cadou

Hainele pentru baieti pot fi personalizate cu nume si pot transforma fiecare baietel intr-un adevarat personaj de poveste. Printi, pirati sau regi, pompieri sau aviatori, oricare dintre aceste tematici pot fi acoperite cu ajutorul seturilor de haine de botez.

 

Jucării cadou 

In ceea ce priveste jucariile este important sa stii ca cele mai bune optiuni sunt jucariile motrice, jocuri de rol. In ceea ce priveste jucariile este important sa stii ca cele mai bune optiuni sunt jucariile motrice, jocurile de rol sau jucariile STEM.

 

Alte cadouri utile

De asemenea, poti opta si pentru alte cadouri utile, asa cum sunt cartile, albumele foto, tablourile sau portretele in creion.

 

Cadouri cu simbolistica speciala


O parte dintre cadourile care pot fi oferite la botez pot avea si o simbolistica aparte fata de darurile uzuale. Bijuteriile cu lapte matern sau cu o suvita din parul bebelusului, cutia personalizata cu amintiri, tavita de mot sau pusculita sunt doar cateva dintre cele mai sensibile daruri. 

Fireste, este nevoie sa intelegi inainte de orice care este insemnatatea acestor lucruri pentru ca de fapt ele poarta povestea unor momente speciale, iar acest lucru le face deosebite. 

Produsele cu lapte matern sunt speciale pentru a pastra in timp amintirea bebelusei si a procesului de hranire prin alaptare, suvita de par este in general taiata la petrecerea de mot (dar se poate si inainte), la fel ca si tavita, iar cutia cu amintiri este nepretuita pentru ca in ea se vor pastra toate amintirile copilului, de la nastere si pana spre adolescenta (iar uneori chiar si mai mult).

 

Idei de cadouri de botez personalizate


Cadourile personalizate sunt o modalitate perfecta de a transmite cuiva faptul ca te-ai gandit la el. Personalizarea in sine este expresia unicitatii, iar darurile personalizate nu trebuie sa aiba neaparat scris pe ele numele posesorului.

Personalizarea moderna implica mai mult decat atat, iar bijuteriile Anyoli o dovedesc din plin. Dincolo de povestea unui moment, bijuteriile Anyoli transmit trairi si urari speciale care nu vor fi uitate in timp. Cercei inteligenti, bratari elegante si coliere speciale cu tehnologie NFC, lantisoare si butoni pentru cadouri nasi botez sau bratari si cercei pentru fetite, toate aceste produse sunt personalizabile si gata sa transmita povestea voastra mai departe in timp. 

Daca vrei sa faci un dar special, atunci afla cum functioneaza bijuteriile inteligente personalizabile si ofera daruri unice si speciale, cu o valoare inestimabila peste ani.