Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Cum sa faci Craciun din fiecare zi? 

Data: 15/12/2021 | Timp de citire: 3 minute | Vizualizari: 6541


Craciunul cu stocare inteligenta sau poarta catre timpul sacru


Cum ar fi daca ai putea inregistra Craciunul si l-ai putea vedea peste ani? Bine, poate nu chiar tot Craciunul, insa partile cele mai interesante precum ar fi reactiile celor dragi, impodobitul bradului, aranjatul mesei de Craciun. Bucati din aceste momente unice si pretioase care se pierd adeseori in valurile anilor, ramanand in sufletul nostru ca un abur, o amintire pe care o accesam, la rastimpuri cu ochii sufletului… 

Pentru a le putea evoca am inventat ~Anyoli ~  si am imbinat tehnologia cu arta pentru a transforma un obiect intr-o emotie. Sunt momente in care cuvintele nu isi au rostul deoarece un dar perfect este o emotie din inima, o amintire de neuitat si o bijuterie ce le poate incorpora pe ambele. O astfel de bijuterie depaseste limitele unei simple bijuterii si este personalizata digital cu ajutorul unui mesaj text, poza, video, audio, link sau document de orice tip. Fiecare bijuterie din site are implementata tehnologia NFC. Aceasta face posibila vizualizarea mesajului pe telefon printr-o simpla atingere a acestuia de piatra bijuteriei. Practic, faci un cadou unic, insufletit, cu sens. Un proces simplu, dar fascinant - imagineaza-ti doar bucuria mamei tale daca i-ai oferi un colier ce ascunde, de fapt, o fotografie draga pe care ati facut-o impreuna. Noi putem traduce acest sentiment intr-un singur cuvant: lacrimi. Emotie. 

Iar cea mai puternica dintre toate este iubirea pe care o celebram, in forma sa suprema - recunostinta - la fiecare Craciun.

Asternem aici aceste ganduri, atat pentru a celebra colectia noastra “Love”, dar si pentru a pune in evidenta cum noi, oamenii moderni, putem marca, ajutandu-ne de inimoasele bijuterii Anyoli, timpul sacru al Craciunului. 

 

Sunteti familiari cu teoria spatiului sacru a lui Mircea Eliade? 


Acesta spunea ca timpul, ca si spatiul, nu este pentru omul religios nici omogen, nici continuu. Exista intervale de timp sacru (timpul sarbatorilor, timpul liturgic), exista, pe de alta parte, timpul profan, durata temporala obisnuita, în care se inscriu actele lipsite de importanta, de semnificatie religioasa. In acest timp sacru, patrundem de sarbatori, el fiind marcat cu anumite indicii. Cum ar fi daca bijuteriile noastre ar fi un asemenea indiciu? Cel de intrare intr-un timp sacru al mesei de Craciun, al impodobirii bradului, al bucuriei celor din jur? 

Iubirea se manifesta cu precadere in aceste zile, alaturi de credinta. Iubirea este o paleta de culori. Avem nevoie permanent de ea, fiind sentimentul ce ne inalta la cer, ce ne imbratiseaza in momentele de declin, ce ne protejeaza in clipele in care avem nevoie de un umar pe care sa ne lasam sufletele obosite. Avem nevoie sa ne simtim apreciati si importanti, sa simtim ca apartinem unei iubiri idilice, curate, infinite. 

E de ajuns sa captam aceste mici momente, sa le urcam in bijuteriile cu stocare inteligenta si, la un semn, acestea pot deveni talismane care oricand ne pot deschide calea catre acest timp sacru - timpul reversibil, care nu are inceput sau sfarsit. Pentru ca esenta vietii este iubirea, Anyoli o sarbatoreste in fiecare zi prin bijuteriile din colectia Love, colectie ce se evidentiaza prin iubirea de frumos, iubirea imperfecta, iubirea prin gesturile mici care ne fac sufletul imens si ne ajuta sa patrundem in timpul si spatiul sacru. 

Trei inimi pentru timpul sacru


Daca ar fi sa alegem noi talismanele timpului sacru al Craciunului, din colectia Love, ne-am opri la: 

 

Inima de perla

De pilda, colierul cu perle madre Perla are un spirit aparte. E suficient sa il privesti si sa stii cui ii sunt destinate, ce amintiri poti incarca acolo, ce timp vrei sa accesezi, unde vrei sa te duca. Asa se intampla si cu acest sirag de perle clasice, balansat perfect de un mini-pandativ, din aur galben, cu inima Madre Perla tronand ca o ancora.

Inima cu inimi

​​Colierul LOVE, Un sirag lung de perle strapuns de prezenta suava si subtila a inimii - un simbol al protectiei infinite conferite de perle si sustinute de catre iubirea in stare pura, iubirea care vine din suflet, si nu din minte. Acest colier reprezinta metafora energetica a durabilitatii si a protectiei. Cerc apotropaic de perle si piloni stabilizatori de inima.

Inima de opal

Colierul nostru statement din perle clasice este, in aceasta varianta, insufletit energetic de un mini-pandantiv, detasabil, din aur galben, cu Opal roz, o piatra care il ajuta pe purtator sa-si scoata la iveala intregul potential, ii confera farmec si frumusete, carisma si incredere in propria persoana si nu in ultimul rand, noroc si bogatie, energie fizica si relaxare.