Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Cum dai viata povestilor de Craciun pentru puiul tau cu ajutorul tehnologiei noastre patentate?

Data: 17/12/2021 | Timp de citire: 3 minute | Vizualizari: 9663


Iubirea, desi vine in forme diverse, e mereu de aceeasi dimensiune - nu putem iubi mai mult sau mai putin, cum nu poti intreba o mama daca isi iubeste primul sau al doilea copil mai mult, nu? Iubirea este o paleta de culori. Avem nevoie permanent de ea, fiind sentimentul ce ne inalta la cer, ce ne imbratiseaza in momentele de declin, ce ne protejeaza in clipele in care avem nevoie de un umar pe care sa ne lasam sufletele obosite. 

Avem nevoie sa ne simtim apreciati si importanti, sa simtim ca apartinem unei iubiri idilice, curate, infinite. Iar, asa cum spunea Mircea Eliade iubirea ca sentiment sacru se simte cel mai bine in perioadele de Sarbatoare, atunci cand timpul profan se opreste si este inlocuit de timpul sacru, a carui curgere speciala se simte “ca si cand timpul sta in loc”.

Iar, ca sa onoram spiritul Craciunului, in acest scurt articol, va impartasim cum povestile de Craciun pot prinde viata cu ajutorul tehnologiei patentate. 

 

Cum ar fi daca vocea Mosului ar fi incarcata in fiecare dar primit de cel mic?


Iar, la o simpla atingere cu telefonul, o voce blanda si calda i-ar spune povestea Craciunului, o rugaciune care sa il protejeze sau o pilda plina de povete? Si cum ar fi daca acea poveste s-ar schimba zilnic si puiul tau l-ar astepta pe Mos in fiecare seara la ora povestii? 

Sau si mai bine, l-ai conduce pe cel mic prin toate momentele festive ale iernii cu povesti despre ziua si pomul de Craciun, despre prima ninsoare sau despre Anul Nou, Baba Iarna si Boboteaza? Asa ca nicio sansa sa se plictiseasca de atata Craciun.

Cum urci aceste povesti intr-o bijuterie Anyoli?


Foarte simplu:

  • Accesezi site-ul anyoli.ro si iti creezi cont
  • Alegi din colectiile noastre de bijuterii inteligente, bijuteria care s-ar potrivi celui mic cercei finuti cu perlute, pentru fetite sau butoni pentru baietei 
  • Mentionezi numele copilului si unde vrei sa fie trimis cadoul.

Odata ajuns la destinatie, il poti prelua chiar tu si ii poti spune celui mic cum Mosul i-a lasat un cadou-viu, plin cu povesti ce se regenereaza in fiecare zi. Iar tu, in fiecare seara, vei fi langa el sa ascultati impreuna povestea pe care Mosul a lasat-o in bijuterie. 

Ce se intampla, de fapt? Peste zi, poti actualiza mesajele pe care le urci in platforma si, astfel, puiul tau va primi seara de seara vesti de la Mosul. Datorita tehnologiei data on things, patentata de brand-ul fondat de Nadia Visan (care a trecut de la formarea ca medic la munca in advertising ca, apoi, sa isi manifeste din plin creativitatea cu ajutorul acestui concept), poti acum sa daruiesti un cadou care sa poarte cu sine un mesaj, adica un material video, fotografii, vocea ta sau chiar un document important.

Ce povesti am urca noi daca am fi in locul tau?


Mosul ar spune povestea “Postalionului cu doisprezece pasageri” a lui Hans Christian Andersen, apoi “Spiridusii si pantofarul” a fratilor Grimm, “Sfanta Noapte de Craciun” a Selmei Lagerlof, “Mos Panov si minunile Craciunului” a lui Lev Tolstoi si nastrusnica “Scrisoare de la Mos Craciun” a lui Mark Twain.  Iti poti imagina fericirea de pe chipul copilului tau cand va asculta fermecat povestea, crezand ca Mosul ii vorbeste? 

Asa construim magie la Anyoli. Te asteptam in randurile noastre.

Cu drag,

Anyoli, Mesagerul zeilor, aducatorul de cadouri vii