Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Cadouri de Valentine’s Day si Dragobete: idei inedite de cadouri pentru Ziua Indragostitilor

Timp de citire: 8 minute | Vizualizari: 1086


Detalii esentiale in alegerea cadoului de Valentine’s Day


Alegerea cadoului potrivit pentru o femeie nu este niciodata o misiune usoara, iar barbatii resimt de fiecare data aceasta presiune de a oferi cadoul perfect. Se spune ca detaliile fac diferenta, iar acest lucru se aplica si in cazul de fata – daca esti atent la detalii, poti alege un cadou inspirat. Femeile intotdeauna vor scapa mici indicii despre lucrurile pe care si le doresc. Ce trebuie tu sa faci este sa iti asculti partenera. In acele mici discutii de la cafea sau de la cina, se afla si cele mai bune idei cadouri Valentines Day.

In cazul barbatilor, lucrurile sunt mai simple pentru ca cele mai multe femei au de obicei un al saselea simt si descopera mult mai usor pasiunile partenerului.

 

Descoperă ce isi doreste din timp

Intreab-o din timp ce isi doreste – poate o carte noua sau o geanta? O bijuterie ce i-a facut cu ochiul in vitrina unui magazin sau o pereche de pantofi? Daca o intrebi cu cateva zile inainte de luna iubirii, probabil va banui ca esti in cautare de cadouri Valentine’s Day, insa daca o intrebi intr-o zi banala de noiembrie, nu se va astepta sa tii minte pana in februarie. In plus, daca descoperi din timp ce isi doreste, vei scapa si de presiunea cautarii cadoului perfect pentru ca vei sti exact unde sa mergi si ce sa cumperi. Acelasi sfat se aplica si in cazul barbatilor - urmareste-i pasiunile si obiceiurile, descopera-i dorinta cea mai arzatoare si ofera un cadou memorabil!

 

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EA


Daca ești in pana de idei de cadouri Valentines Day pentru ea, avem noi cateva sugestii pentru tine, mai jos. Ar trebui totusi sa retii faptul ca orice cadou ai alege, va fi la fel de apreciat, pentru simplul fapt ca ti-ai adus aminte de aceasta zi si vrei sa o sarbatoresti alaturi de ea.

 

Ce cadou sa alegi pentru EA daca nu sunteti (inca) impreuna?

Perioada de tatonare este extrem de frumoasa – in aceasta perioada ii descoperi pasiunile, ii furi zambete timide si saruturi pe obraz, incerci sa o cuceresti prin felul tau de-a fi. Daca inca nu sunteti impreuna si vrei sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine, alege un cadou care sa o reprezinte. Spre exemplu, daca stii data ei de nastere, ii poti oferi o bijuterie cu semnul ei zodiacal, daca stii ca ii plac trandafirii albi, o poti impresiona usor cu un buchet mare de trandafiri parfumati.

 

Cadouri de Valentine’s Day daca sunteti de putin timp impreuna (1-3 luni)

Daca formati un cuplu de putin timp, poate ar fi bine sa ii arati ca te simti bine in compania ei si ai intentii serioase cu ea. Iata cateva idei inspirate de cadouri Ziua Indragostitilor: un citybreak in orasul ei preferat sau o cina la restaurantul ei preferat. O vei impresiona ca ai tinut cont de lucrurile pe care ti le-a povestit despre ea si le-ai transformat in amintiri memorabile.

 

Cadouri de Valentine’s daca aveti un an sau mai mult de relatie

După cativa ani de relatie, deja ar trebui sa iti cunosti partenera mult mai bine si sa ai idei de cadouri fara sa mai fii nevoit sa o ademenesti in tot felul de discutii pentru a afla ce isi doreste. Poate deja ti-ai dat seama ca este persoana alaturi de care vrei sa iti petreci tot restul vietii si esti in cautarea inelului de logodna potrivit - modele deosebite de inele gasesti aici. In orice caz, o bijuterie poate fi un cadou inspirat cu orice ocazie.

Cadouri de Valentine’s Day daca aveti peste 5 ani de relatie

Daca esti intr-o relatie deja de peste 5 ani, ar trebui sa o impresionezi cu un cadou deosebit, la care nu se asteapta. Poti opta pentru o activitate plina de adrenalina sau din contra, pentru o zi relaxanta la un SPA. O bijuterie fina, cum ar fi un colier cu perle naturale sau un pandantiv cu piatra Onix sau Opal – aici gasesti mai multe modele de pandantive, poate impresiona orice femeie, chiar si dupa 5 ani de relatie, in care i-ai daruit multe bijuterii.

Cadouri potrivite de Ziua Indragostitilor daca sunteti casatoriti

”Dupa casatorie se mai duce din romantism” – un mit pe care suntem fericiti sa il demontam. Vorbim in acest caz de o iubire matura care marita sa fie sarbatorita cu un cadou inedit. Ce spui daca de Valentines Day sau de Dragobete v-ati bucura de o escapada in orasul in care v-ati cunoscut pentru a va reaminti de acele momente? Cu siguranta nu se asteapta la un astfel de cadou emotionant.

 

Cum sa o ceri in casatorie de Valentine’s Day

Daca te-ai hotarat sa o ceri in casatorie in aceasta zi, nu putem decat sa te felicitam! Ai inelul pregatit? Dar locatia perfecta? Te-ai gandit deja ce vrei sa ii spui? Alege un loc cu semnificatie pentru amandoi, noteaza pe o hartie toate lucrurile pe care le apreciezi la ea, cumpara un buchet cu florile ei preferate si nu uita inelul. O cerere in casatorie simpla, dar plina de emotie. Sau poti alege o cerere in casatorie plina de adrenalina, in timpul unui zbor cu avionul sau in mijlocul unui joc de escape room. Iti cunosti iubita si cel mai probabil deja ti-a povestit cum ar vrea sa arate acest moment – fa tot ce iti sta in putinta pentru a-i indeplini acest vis.

 

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru EL


Brbatii sunt mai usor de surprins. Asta pentru ca ei se bucura ca niste copii pentru orice mic cadou pe care il primesc. Chiar si asa, ar fi bine sa tii cont de pasiunile si de dorintele lui atunci cand ii alegi cadoul pentru Valentines Day. Te poti inspira din exemplele de mai jos:

 

Ce cadou sa alegi daca nu sunteti (inca) impreuna?

Ar trebui sa stii din start ca orice cadou ai alege, il va lua prin surprindere, mai ales daca inca nu sunteti impreuna. Daca ati apucat deja sa iesiti la cateva intalniri si ai aflat lucruri interesante despre ei, gandeste-te cum le poti folosi in avantajul tau pentru a gasi cadoul perfect. Daca ti-a mentionat ca i-ar placea sa invete sa traga cu arma, programeaza o vizita la poligonul de tragere, daca ti-a spus ca vrea sa vada un anumit film, rezerva doua bilete la film. Ofera-i experiente la inceput, pentru a-si aminti de tine cat mai mult.

 

Cadouri de Valentine’s Day pentru EL daca sunteti de putin timp impreuna (1-3 luni)

Daca sunteti de cateva luni impreuna si vrei sa duci pasiunea dintre voi la cote alarmante, rezerva o sesiune de masaj de cuplu sau du-l la o cina romantica intr-un restaurant nou. Ar fi cazul sa eliminam preconceptia ca doar barbatii invita femeile la cina. Si iubitele isi pot scoate partenerii la masa pentru a-i surprinde. Daca ai un partener dependent de adrenalina, te poti gandi la un cadou care sa ii testeze limitele – ce zici de un traseu off-road cu un ATV?

 

Cadouri de Valentine’s pentru EL daca aveti un an sau mai mult de relatie

Ati trecut borna de un an de relatie si vrei sa sarbatoresti asta cu un cadou deosebit? O pereche de butoni cu piatra Onix, cum sunt acestia, pot scoate in evidenta orice camasa. Un astfel de cadou este ideal pentru barbatii care adopta in fiecare zi o tinuta business.

Cadouri de Valentine’s Day daca aveti peste 5 ani de relatie

Daca si dupa 5 ani de relatie esti la fel de emotionata atunci cand vine vorba de cadouri de Dragobete pentru iubit, inseamna ca ai nimerit langa omul potrivit. Un cadou potrivit pentru barbatii care nu se dau in laturi de la purtarea bijuteriilor este o bratara cu fir de matase neagra (vezi acest model) si cu un pandantiv cu piatra Madre Perla – o piatra ce simbolizeaza dragostea, norocul si prosperitatea. Este o bijuterie fina si deosebita pe care o poti purta si tu.

Cadouri potrivite de Ziua Indragostitilor daca sunteti casatoriti

Avem cateva idei de cadouri si pentru soti! Va propunem sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor departe de toata lumea, intr-o statiune linistita, unde sa reaprindeti focul iubirii. Astfel de escapade pentru cuplurile casatorite sunt recomandate nu doar in luna iubirii, ci oricand.

 

Sugestii de cadouri de Dragobete


Daca nu esti adeptul sarbatorii de Valentines Day si sarbatoresti doar Dragobetele, nu se schimba nimic. Ai doar mai mult timp la dispozitie pentru a gasi cadoul perfect. Te poti inspira tot din ideile de mai sus pentru a sarbatori romaneste iubirea pe care o porti partenerei sau partenerului.

 

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou de Valentine`s Day?


Am pastrat cea mai buna idee de cadou pentru Valentines Day pentru final: bijuteriile inteligente. Orice bijuterie de pe anyoli.ro poate fi personalizata digital cu un mesaj, o poza, un video, un link sau chiar un document. Tehnologia folosita permite transformarea unei bijuterii intr-un obiect cu valoare sentimentala si multa emotie. Bijuteriile reprezinta un cadou potrivit cu orice ocazie, dar in momentul in care o poti personaliza cu un mesaj ce transmite emotie, oferi de fapt o amintire pe viata. Tot ce trebuie sa faci este să gândești mesajul potrivit, iar partenerul/ partenera va putea vizualiza mesajul pe telefon printr-o singura atingere a acestuia de bijuterie. Mai multe detalii despre aceste bijuterii inteligente poti citi aici