Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Cadouri de 1-8 Martie. Idei de cadouri pentru Martisor si Ziua Femeii

Timp de citire: 10 minute | Vizualizari: 2557


Inceputul primaverii ne aduce nu doar mai multa caldura, ci si mai multa buna dispozitie. Natura se trezeste la viata, razele de soare ne zambesc din ce in ce mai des, ghioceii incep sa iasa timid din pamant, iar toate aceste evenimente trebuie marcate corespunzător, cu un buchet de flori de sezon si un cadou simbolic. Dacă pentru aniversari ne este mai usor sa gasim un cadou potrivit, de Martisor sau Ziua Femeii suntem de cele mai multe ori pusi in incurcatura. Asa ca, in continuare iti vom oferi cateva idei inedite de cadouri pentru astfel de ocazii.

 

Ce cadouri se fac de 8 martie?


Daca esti in cautarea de idei cadou 8 Martie, ar fi bine sa fii atent/a la informatiile urmatoare pentru ca iti vor fi de folos in alegerea cadoului. Orice cadou trebuie sa fie ales in functie de relatia pe care o ai cu persoana respectiva (din acest punct de vedere putem vorbi de cadouri formale sau mai putin formale), de varsta persoanei pe care vrei sa o surprinzi, de pasiunile pe care le are sau dorinte.

 Cateva idei de 8 martie cadouri, potrivite pentru toate femeile, sunt:

  • bijuteriile (pe anyoli.ro vei gasi o gama variata de bijuterii deosebite)
  • florile (poti opta pentru un buchet de flori sau un aranjament)
  • parfumuri (doar daca cunosti gusturile persoanei)
  • obiecte vestimentare (doar daca stii exact exact ce piesa vestimentara sau accesoriu isi doreste)
  • cadouri simbolice: o rama foto cu o fotografie preferata, o cina in restaurantul preferat, bilete la film sau la teatru etc.

Alegerea cadoului potrivit pentru 1-8 martie tinand cont de relatie


Relatia pe care o ai cu femeia pe care vrei sa o surprinzi cu cadouri de martisor sau de ziua femeii conteaza foarte mult in alegerea cadoului. Spre exemplu, mamei ii poti oferi parfumul preferat cadou 1 martie, insa pentru colega de lucru cu care nu ai o relatie foarte apropiata trebuie sa te gandesti la un cadou formal – o floare, o ciocolata fina sau un martisor cu un mesaj primavaratic.

 

Idei de cadouri pentru ziua Mamei (8 martie)

Mama este persoana cea mai importanta din viata noastra, iar ziua de 8 Martie ii este dedicata în totalitate. Daca esti in cautarea unui cadou mama 8 Martie potrivit, avem noi cateva sugestii pentru tine:

  • mergeti impreuna intr-un citybreak intr-un oras in care stii ca mama ta vrea sa ajunga de mult
  • ofera-i o zi de relaxare intr-un SPA
  • ofera-i o bijuterie cu o piatra cu o simbolistica puternica
  • ofera-i un tablou pictat al fotografiei preferate de familie
  • scrie-i o scrisoare – spune-i toate motivele pentru care o admiri, ce ai invatat de la ea in toti acesti ani si pentru ce esti recunoscator/ recunoscatoare.

Toate aceste cadouri de 8 Martie pentru mama trebuie sa fie insotite de un buchet de flori de sezon sau un aranjament cu florile preferate. Doar asa experienta va fi una completa. In plus, toate mamele iubesc florile.

Cadouri de 8 Martie pentru iubita sau sotie

Daca esti in cautare de cadouri de 8 Martie pentru iubita sau sotie, iti spunem care este punctul de pornire – pasiunile ei. Provoac-o sa isi dedice aceasta zi dezvoltarii hobby-urilor sale. Inscrie-o la un curs de pictura, la un atelier de cooking sau o ora de coaching pentru dezvoltare personala. Gaseste acel domeniu care o face fericita si ofera-i o experienta deosebita. Bineinteles, daca iubita sau sotia ta iubeste bijuteriile, o poti surprinde cu un colier sau o pereche de cercei deosebiti.

 

 Cadouri de Ziua Femeii și 1 Martie pentru soacra

Daca vrei sa iti surprinzi soacra cu un cadou special de Ziua Femeii si de 1 Martie, cea mai sigura varianta este combinatia dintre flori si o cutie de bomboane fine de ciocolata. Daca ai o relatie apropiata cu soacra si stii ca si-ar dori ceva anume – poate un aparat electrocasnic sau un alt obiect practic in casa, il poti adăuga pe lista de cumparaturi. Mai bine sa mergi la sigur decat sa dai gres cu un cadou care nu i se potriveste.

 

 Cadouri de Ziua Femeii si 1 Martie pentru sora sau cumnata

Cadoul pentru sora sau cumnata il poti alege in functie de pasiunile pe care le are. Daca iubeste sa stea in bucatarie si sa va incante cu tot felul de retete de prajituri, ii poti cumpara echipamente care sa ii faca munca mai usoara in bucatarie sau o poti inscrie la un curs de patiser sau cofetar, daca stii ca vrea sa aprofundeze acest domeniu. Alte idei de cadouri potrivite pentru sora sau cumnata sunt: un masaj la SPA, o bijuterie, flori, o piesa vestimentara pe care si-o doreste, un parfum, o geanta deosebita etc.

 Cadouri de Ziua Femeii si 1 Martie pentru nasa sau fina

Relatia dintre fini si nasi este asemanatoare cu cea dintre parinti si copii - pana la urma se spune despre nasi ca sunt parintii spirituali ai finilor, nu? Putem presupune deci ca relatia pe care o aveti este una apropiata si stransa. Asta inseamna ca relatia pe care o aveti este una apropiata si stransa. Asta inseamna ca stii deja ce se afla pe lista cu dorinte a nasei sau a finei. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi de pe lista acel lucru pe care si-l doreste cel mai mult – poate fi o geanta de la un designer renumit, o pereche de cercei vazuti in vitrina unui magazin sau un parfum scump.

 

 Cadouri de Ziua Femeii pentru managera sau colege de munca

Daca Ziua Femeii te prinde la birou, trebuie sa te pregatesti asa cum se cuvine, cu un cadou pentru managera sau pentru colegele de munca. De cele mai multe ori, vorbim de cadouri cu o valoare mai mica, simbolice. Un buchet de ghiocei, o cutie de bomboane, un martisor cu mesaj sau o carte se numara printre cadourile cel mai frecvent oferite la locul de munca.

 

Cadouri de 1 si 8 Martie pentru profesoare, educatoare si invatatoare

Exista o traditie in scoli si gradinite – elevii trebuie sa ofere profesoarelor, educatoarelor si invatatoarelor un mic cadou de 1 si 8 Martie, in semn de apreciere si recunostinta. Iata cateva idei de cadouri de 8 Martie pentru invatatoare: o felicitare realizata de copil, un buchet de flori, o ciocolata fina, un martisor handmade cu o simbolistica aparte. Aceste exemple pot fi aplicate si atunci cand vine vorba de idei de cadouri 8 Martie pentru educatoare sau profesoare. Cadourile scumpe nu se recomanda sa fie oferite in astfel de situatii pentru a nu fi interpretate intr-un mod gresit. In domeniul educatiei, aceste cadouri 8 Martie pentru profesoare cu o simbolistica aparte vor fi intotdeauna apreciate.

 

Idei de cadouri de Martisor


Martisoarele reprezinta cele mai potrivite cadouri pentru ziua de 1 martie pentru ca simbolizeaza venirea primaverii. Insa, nu iti recomandam sa optezi pentru martisoarele clasice, care se gasesc peste tot, daca vrei sa iesi in evidenta si sa surprinzi placut o persoana. Alege martisoare deosebite, handmade, care transmit un mesaj puternic, sau inlocuieste-le cu o bijuterie care poate fi purtata pe toata durata anului – o brosa cu pietre sau un pandantiv delicat pot reprezenta cadourile perfecte de Martisor pentru o mama, o iubita sau o prietena deosebita.

De ce sa oferi o bijuterie inteligenta cadou de Martisor?


Daca vrei sa surprinzi cu adevarat o persoana importanta din viata ta cu un cadou personalizat, iti recomandam bijuteriile inteligente. Poti alege orice bijuterie din colectie de pe anyoli.ro si o personalizezi cu un mesaj scris, o poza, un video, cu un link sau chiar cu un document. Persoana care primeste bijuteria poate vizualiza si mesajul atasat doar printr-o simpla atingere a bijuteriei cu telefonul. Este un cadou inedit, modern, dar in acelasi timp plin de valoare sentimentala. Poti alege o piatra cu o simbolistica aparte (spre exemplu, piatra Madre Perla simbolizeaza dragostea si prosperitatea) si poti intari aceasta simbolistica cu un mesaj plin de emotie. Afla aici mai multe despre modul in care aceste bijuterii inteligente functioneaza.

O astfel de bijuterie te poate salva in momentul in care se apropie nu doar 1 Martie sau 8 Martie, ci cu orice alta ocazie in care vrei sa surprinzi o persoana importanta din viata ta. Alege inteligent si nu vei da niciodata gres cu un astfel de cadou!